Homokból készít elképesztő mintákat a művész - Madártávlatból még szebbek az alkotások
Munkái nem maradnak meg örökké, mégis nagyon látványosak.

homok-művészet-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szenvedéllyel készült művészeti alkotásokban egy közös: alkotójukat nem érdekli a pénz, mások elismerése, vagy hogy mennyi ideig lesznek láthatók. A készítőnek egyetlen célja van vele, méghozzá hogy magát kifejezze, és kiélje kreatív oldalát.

A San Francisco-i művész, Andres Amador is ezt a szemléletet követi, munkáihoz pedig a természetből merít ihletet, és összhangba is kerül vele. Bár alkotásai csak rövid életűek, mégis egészen elképesztő látványt nyújtanak.

A homok művészete madártávlatból

A férfi 2004-ben kezdett nagyszabású rajzokat készíteni a homokos tengerpartokon, az elmúlt 16 évben pedig tökélyre fejlesztette technikáját, hogy a műveiből a lehető legtöbbet ki tudja hozni. Leginkább a kalligráfia, az ősi építészet és az összes tudományág tanulmányozása inspirálja, de a legnagyobb ihletet a természetből meríti. Csak apály idején van lehetősége megalkotni a monumentális remekműveket, és azt is jól tudja, hogy a dagály elmossa az összes addigi alkotását, de nem bánja, hiszen számára ez jelenti a kreativitást és a szabadságot.

(Képek forrása: andresamadorarts / Instagram)

Ezt is szeretjük