Újabb hőhullám várható - Mikor érkezik a 35 fok?

Jövőhéten újabb hőhullám forrósítja fel a levegőt hazánkban.

Hőhullám Magyarországon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jövőhéten változékony lesz az időjárás, míg a hét elején országszerte zivatarok várhatóak, addig a hét második felében beköszönt a kánikula.

Az Időkép jelentése szerint csütörtökre a hőmérséklet újra eléri a 35 fokot, de jelentős csapadék az ország nagy részén továbbra sem várható.

Zápor és hőhullám Magyarországon

Szerdáig tart a frissebb időszak, hűvös hajnalokkal, mérsékelten meleg nappalokkal, országszerte még zivatarokra is lehet számítani.

GettyImages-172231931

Ezek a kisebb záporok, zivatarok hétfőn és kedden még északkeleten alakulhatnak ki. Ezután már nem várható csapadék, így az aszály sújtotta területek sajnos továbbra sem lélegezhetnek fel.

Szerdától a délnyugatira forduló áramlással ismét egyre melegebb légtömegek érkeznek majd, a hét közepétől kezdetét veszi az újabb hőhullám.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ez annyit jelent, hogy szerdán már nem csak eléri, hanem a hőmérséklet helyenként meg is haladja 30 fokot, csütörtökön pedig már 35 fokot is lehet mérni.

Így élték meg az állatok a nagy hőhullámokat

A tavalyi nyár is a hatalmas hőhullámokról szólt, amit az állatok is nehezen viseltek.

Így élték meg az állatok a nagy hőhullámokat: nem csak az embereknek volt szenvedés

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük