Salvador Dalínak ocelotja, Elvisnek kenguruja volt: 8 híresség, aki nem átlagos háziállatot tartott

A hírességek különleges állatok mellett tették le a voksukat.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kutya, macska, esetleg hal, hörcsög, papagáj vagy tengeri malac. Ezek a hétköznapi emberek által legszívesebben és leggyakrabban tartott házi kedvencek.

Noha ezek az állatok a hírességek körében is népszerűek, számos olyan világhírességről tudunk, akinek különlegesebb, egzotikus fajra esett a választása. A neves festő, Salvador Dalí például több különleges állatot is tartott: hangyászsünje, sőt ocelotja is volt. Az érdekes állatokat tartók között szerepel még jó néhány nagy név. Frida Kahlo, Audrey Hepburn, de Josephine Baker is meglepő kedvencet választott.

8 híresség és érdekes állataik

A következő fotókon bemutatunk nyolc hírességet, akiknek különleges állat volt a kedvencük: egyik-másik kedvenc egészen meglepő.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük