Nehéz elhinni, de ezek a rajzok ceruzával készültek: olyan, mintha fotók lennének
A művész olyan hiperrealisztikus képeket rajzol, hogy azokat tátott szájjal nézi mindenki.

realisztikus-rajz-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tehetség nagyon sokrétű lehet, és szerencsés, akinek ez megadatik: vannak, akik táncban vagy a zenében kiemelkedőek, míg mások inkább a vizuális terepen, képzőművészetekben alkotnak maradandót. 

Vannak viszont olyanok, akik még a legjobbak közül is kiemelkednek, hiszen olyan mesterszintre emelték az alkotásaikat, amire csak nagyon kevesen képesek az egész világon. Ilyen a Shaun Mckenzie nevű művész is, akinek rajzait látva a legtöbb embernek tátva marad a szája, és csodálkozik, hogy ez vajon tényleg lehetséges-e.

Olyan, mintha tűéles fotókat látnánk

A művészek közül sokan kedvelik a portrék műfaját, ám akik nem, azok pont amiatt, mert nehéz megragadni az emberek valódi vonásait, és könnyű elveszni a legkisebb részletekben. Shaun viszont remekül ráérzett ennek a lényegére, és olyan alkotásokat készít, amik akár fotónak is elmennének, olyan realisztikusak. Ám a tehetség nem mindig elég, a férfi elmondta, hogy bár gyerekkora óta rajzol, sok év önfejlesztésnek és próbálkozásnak köszönheti, hogy ma már ennyire pontosan eltalál minden kis részletet.

(Képek forrása: neeyellow_art / Instagram)

Ezt is szeretjük