20 perc alatt elűzheted a pasit
3 súlyos hiba, amit ne kövess el a randin
A kiszemelt pasit megszerezni könnyebb lehet, mint megtartani, ha elköveted ezeket a hibákat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Biztosan emlékszel a Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt? című filmre. Sajnos rossz hírünk van, egy srácot ennél sokkal rövidebb idő alatt is el lehet üldözni, még akkor is, ha nagy reményekkel vágott bele a kapcsolatba.

Persze, ha már egy ideje jártok, akkor a srác valószínűleg nem menekül el az első alkalommal, amikor rossz napod van, de ha a kettőtök közötti kötelék még nem erősödött meg, akkor az alábbiak miatt 20 percen belül  menekülőre foghatja.

Féltékenységi jelenet

Az egészséges féltékenység még rendben van. A gond ott kezdődik, amikor kiborulsz, ha a pasi egy ezeréves barátjával szeretne találkozni, aki történetesen lány, netalán nekiesel, hogy a haverjai fontosabbak neki, mint te, amiért este meccset akar nézni velük, vagy a fejéhez vágod, hogy már megint a húgának segít a matekháziban, ahelyett, hogy veled foglalkozna.

Egy egészséges kapcsolatban egyik fél sem kérheti a másiktól, hogy elhanyagolja vagy feladja mindazt, ami számára fontos - úgy kell helyet szorítani az időtökben egy új szerelemnek, hogy közben a régi dolgokról sem feledkeztek meg. Ha elvárnád a pasitól, hogy mostantól te legyél az egyetlen szereplője az életének, ne csodálkozz, ha inkább szabadulna a láncoktól.

Ne játszd a királynőt!

Az természetes, ha a pasidtól elvárod, hogy a tenyerén hordozzon - amiért persze ő is elvárhatja, hogy hasonlóan fontos szerepet  töltsön be az életedben -, de senki nem szeret egy elkényeztetett királynő közelében lenni, amikor az kiborul. Attól, hogy a teaházban lekezelően beszélsz a pincérrel, vagy a ruhaboltban titokban megjegyzést teszel egy testesebb lányra, aki ugyanazt a ruhát próbálja, amit te, a srác nem fog vonzóbbnak látni, sőt.

Ezek az apróságok nem azt üzenik számára, hogy mennyire szerencsés, amiért ilyen szép barátnője van, inkább önteltnek és érzéketlennek talál majd, esetleg kellemetlenül fogja érezni magát a társaságodban, így kétszer is meggondolja, hogy legyen-e következő randi is.

Flört - másokkal

Fogalmunk sincs, honnan jön az az ostoba elmélet, hogy egy kis féltékenységgel még jobban felkorbácsolhatod a pasi érzelmeit, de az biztos, hogy a praktika legalábbis kétféleképpen sülhet el.

Az, hogy egy másik pasi is érdeklődik irántad, talán vonzóbbá tehet a barátod szemében, de azzal, hogy még te adod a lovat a konkurencia alá, legfeljebb fájdalmat és csalódást okozol neki.

Valószínűleg te sem szeretnél olyannal járni, akiben nem bízhatsz meg maximálisan, és bármit is állítanak a fiúk, ugyanígy vannak ezzel ők is.

Ezt is szeretjük