Fábián Julira emlékeznek a hétvégén - Emlékkoncertet szerveznek neki
Fábián Juli emlékére az általa írt és rögzített dalokat hallhatod hétvégén.

fabianjulicover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fábián Juli tehetsége ezrek szívét rabolta el, nem hiába - különleges énekhangjára mindig emlékezni fogunk. Ha szeretted a dalait, hű rajongója voltál, és újra hallgatnád élőben, most hétvégén lesz rá lehetőség.

A Budapest Parkban Fábián Juli Emlékkoncert lesz, ahol az énekesnő egykori zenésztársai és barátai elevenítik fel munkásságát. A részletekről és a további programlehetőségekről lentebb olvashatsz.

Fábián Juli Emlékkoncert

Budapest, Budapest Park - május 6., 18:00

Fábián Juli tragikusan fiatalon hunyt el 2017. december 16-án, hosszan tartó, türelemmel és erővel viselt betegség után. Az emlékére szervezett koncerten Juli egykori zenésztársai és barátai róják le tiszteletüket, és elevenítik fel az énekesnő sokszínű munkásságát. A koncert programja Juli életpályáját követi végig azokon a dalokon keresztül, melyeket ő írt és rögzített, azon zenészek-énekesek tolmácsolásában, akikkel a legtöbbet lépett fel, és akikkel a legszorosabb baráti viszonyt ápolta. A koncert kiemelt blokkja lesz utolsó és legsikeresebb együttesének, a Zoohackerrel közös, hét fős "Fábián Juli & Zoohacker" zenekar fellépése, ahol Juli legkedvesebb nemzetközi és hazai pályatársai idézik fel legsikeresebb dalaikat.

Még több információ itt!

Kéz-Mű-Remek: Nemzeti Szalon, 2018

Budapest, Műcsarnok - április 21 - augusztus 20.

A kiállítás 12 termében a tárlat kurátorai betekintést nyújtanak a táncházmozgalom kezdeteibe, teremről teremre reprezentálva, hogy a hagyományos paraszti kultúrából merítő kortárs kézművesség miképpen teheti szebbé, gazdagabbá mai életünket, megmutatva népművészetünk gazdagságát, sokszínűségét.

Bemutatkoznak alkotásaikkal azok a kortárs kézművesek - több száz alkotó -, akik míves remekeikkel az elmúlt öt-tíz évben a legfontosabb szakmai pályázatokon kiváló eredményeket érték el. A kiállítás ideje alatt arra is lehetőség nyílik, hogy a látogatók megtekintsék és kipróbálják a kézművesség fortélyait, különleges hangszereket szólaltassanak meg, vagy egy-egy jeles naphoz kötődő programsorozat keretében közös táncban, éneklésben vegyenek részt.

További információkat itt olvashatsz.

kez mu remek
Fotó: Gabor Dusa

Food Truck Show

Budapest, Kincsem Park - május 4-6.

Idén is megrendezik a Food Truck Show Budapestet a Kincsem Parkban. A Food Truck Show gasztrofesztivál elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a legjobb, minőségi ételeket, italokat kínáló, vendéglátó járműveket. A guruló gasztronómia legjobbjai mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek szórakoztatják majd a kilátogatókat. Szeptemberben is megismétlődik majd a gasztronómiai program egy nemzetközi lóversennyel társítva.

További információkat itt olvashatsz.

Nagy-Szín-Pad!

Akvárium Klub - május 2-11.

A Nagy-Szín-Pad! koncertsorozat idei érdekessége, hogy a Visegrádi Csoport 2017-2018. évi magyar elnöksége alkalmából a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve, az egyes fordulók előtt külföldi fesztiválszervezők ajánlásával egy-egy cseh, szlovák és lengyel zenekart is láthatnak az ideérkezők. E zenekarok június végén a Telekom VOLT Fesztiválon a szintipoplegenda Depeche Mode koncertjének napján is színpadra lépnek majd.

További információkat itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

A15! - Dope D.O.D.

Budapest, A38 - május 5.

Hollandia válasza a Foreign Beggars-re, a dubstep, grime és kurrens basszuszenék határterületén jeleskedő Dope DOD hét év után tér vissza az A38 Hajó fedélzetére, hogy újra a Petőfi híd budai hídfőjénél szabadítsa el a poklot! Az agresszív ütemei, pincemély basszusai és messziről felismerhető flow-ja miatt nemzetközi sikersztorivá vált Dope DOD május 5-én rántja majd magával leggyorsabban jegyet váltó rajongóit - a teltház és a hangerő garantált.

További információkat itt olvashatsz.

Coverfotó: Youtube/Zoohacker Records.

Ezt is szeretjük