Ilyen idő lesz a hétvégén: marad a hideg, de többször süt ki a nap
Jellemzően derült, de hideg időre számíthatunk a hétvégén.

napos-ido
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken az északkeleti megyékben jobbára derült lesz az ég, de a gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett másutt is kisüt hosszabb-rövidebb időre a nap. Az ország nagy részén nem várható csapadék, de elsősorban délen, délkeleten itt-ott előfordulhat szitálás, majd egy-egy zápor. Helyenként megélénkül a keleti, északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

Szombaton általában derült időre számíthatunk, legfeljebb az Észak-Dunántúlon zavarhatja kevés gomolyfelhő a napsütést. Csapadék nem lesz. A keleti, északkeleti szél megélénkül. Hajnalban általában -7, +1 fokot olvashatunk le a hőmérőkről, a fagyzugokban azonban hidegebb lesz. Kora délutánra 7 és 10 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap derült, csapadékmentes idő valószínű. A keleti, északkeleti szelet időnként élénk lökések kísérhetik. A minimum-hőmérséklet általában -7, -1 fok között valószínű, de a fagyzugokban -12 fokot is mérhetünk. A csúcsérték többnyire 10 fok körül alakul.

Fotók: Getty Images

Gyönyörű képek a tavaszi Balatonról

Semmihez sem fogható az az időszak, amikor a tó körül is ébredezni kezd a természet. Nem meglepő hát, hogy a csodás látvány a magyar fotósokat is évről évre megihleti.

Ezt is szeretjük