Rosszabbra fordul az időjárás - Épp a hétvégére romlik el az idő
Hűvös, borongós napok elé nézünk szeptember utolsó hétvégéjén.

oszi-levelek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken nyugat felől egy vékony, szakadozott felhősáv vonul át az országon, emellett mindenütt várható több-kevesebb napsütés. Számottevő csapadék nem valószínű. A délire, délnyugatira forduló szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Szombaton az ország északi felén erősen felhős időre számíthatunk, és több helyen valószínű eső, zápor, délebbre szakadozott felhőzet várható, és csak néhol lehet csapadék. A déli, délnyugati szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 24 fok között várható, délen lesz napközben a melegebb.

Vasárnap szakadozó, délután délnyugat felől határozottan csökkenő felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Elvétve gyenge eső, zápor előfordulhat. A délnyugati, déli szél többfelé megélénkül, északnyugaton helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 25 fok között várható.

Fotók: Getty Images

Valami egész más lett a 30 ezer férőhelyes stadionból

A különböző fafajtákból álló erdőt egy projekt keretében rakták ki a 32 ezer férőhelyes stadionban. A faiskolákban nevelt, mintegy ötvenéves fákat a kiállítás végén kiültetik a szabadba, ahol tovább élhetnek.

Ezt is szeretjük