Igazi novemberi ősz lesz a héten: éjjel már fagyra is számítani kell
Ködös, párás, hideg idő lesz a héten.

kod
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn a legtöbb helyen túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. Az Északi-középhegység egyes részein, az Észak-Alföldön, valamint a középső országrészben van nagyobb esély a felhőzet feloszlására és több-kevesebb napsütésre. A borult tájakon szitálás előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 9 fok között alakul, de a napos tájakon 10, 14 fok is lehet. Késő estére 3, 8 fokra hűl le a levegő.

Kedden is túlnyomóan borult, párás, több helyen napközben is ködös időre lehet számítani, inkább csak a hegyekben valószínű több-kevesebb napsütés. Több helyütt előfordulhat szitálás. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű.

Szerdán sem várható sok változás, nagyrészt szintén borult, párás, helyenként a nap folyamán is ködös időre lehet számítani. Több helyütt előfordulhat szitálás. A keleti, délkeleti szél néhol időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Csütörtökön is túlnyomóan borult, párás, több helyen napközben is ködös idő várható, csak kisebb körzetekben szakadozhat fel a felhőzet, és van esély napsütésre. Több helyütt előfordulhat szitálás. A déli, délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken marad a borult, párás, nappal is ködös idő. Csak néhány helyen bukkan elő a nap, és szakadozik fel a felhőzet. Néhol előfordulhat szitálás, és időnként megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Varázslatos fotókon az európai természet szépségei

A Német Természetfotós Társaság idei természetfotós versenyén is elképesztő alkotásokat mutattak be a nevezők. Több, mint 19 ezer európai jelentkezőből választották ki azokat, akik nemcsak megragadták a természet szépségét, hanem képükkel egy történetet is elmeséltek.

Ezt is szeretjük