Kellemes, napos idő lesz a héten: akár 28 fokot is mérhetünk
A hajnalok különösen hűvösek lesznek a héten, de napközben felmelegszik az idő.

szpt-időjárás1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütésre, száraz időre számíthatunk. Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 20 és 26 fok között várható. Késő estére általában 8 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Kedden többnyire gyengén felhős, napos időre lehet számítani. Csapadék nem várható. Mérsékelt marad a változó irányú szél. A délutáni órákban 21, 26 fokot mérhetnek.

szpt-időjárás2
Fotó: y-studio / Getty Images Hungary

Szerdán többnyire derült, napos idő várható csapadék nélkül, esetleg délen lehet kicsivel több felhő. Hajnalban néhol pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. A délkeleti, keleti szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 4 és 12, délután 22 és 27 fok között alakul.

Csütörtökön napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Hajnalban néhol pára-, illetve ködfoltok kialakulhatnak. A délkeleti, keleti szél napközben főleg a Dunántúlon időnként megélénkül. A hajnali 5, 12 fokról délutánra 23 és 28 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken nagyrészt gyengén felhős, napos időben lesz részünk. Csapadék nem várható. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül. A minimum-hőmérséklet 6 és 13, a maximum 24 és 28 fok között várható.

Varázslatos fotókon a madarak világa: nem csak szépek, elgondolkodtatók is a képek

A világ legjobb madárfotóit díjazták, az alkotások pedig megérdemelten kaptak elismerést.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük