Visszatér a hőség: nyárias időjárással búcsúzik az augusztus
Heti időjárás-jelentés: nappal még nyár lesz, de éjjel már érződni fog a kezdődő ősz fuvallata.

nap
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn tovább csökken nyugat felől a felhőzet, a Dunántúlon már több, de délutántól keleten is néhány órára kisüt a nap. A nap első felében a Tiszántúlon és a déli határvidéken számíthatunk még helyenként gyenge esőre, záporra. Továbbra is nagy területen lesz élénk az északi, északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 22°C és 25°C között alakul. Késő estére 14°C és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedden sok napsütés várható, többnyire kevés gomolyfelhővel, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8°C és 15°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24°C és 29°C között alakul.

Szerdán is sok napsütésre számíthatunk kevés gomolyfelhővel, csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de északkeleten helyenként megélénkül az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8°C és 16°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25°C és 29°C között alakul.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő várható, északnyugaton alakulhat ki néhol zápor, esetleg zivatar. A Kisalföldön megélénkül az északnyugati szél, zivatarban szélerősödés is lehet, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11°C és 16°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26°C és 30°C között alakul.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken a sok napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. Elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. Szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13°C és 18°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26°C és 31°C között alakul.

Nézd meg ezt is - Bámulatosan szép az éjszaka Finnországban

A finn-görög fotós egyik kedvenc helyszíne Finnország, azon belül is az eldugott, mindentől távol eső helyek, ahol a fényszennyezés nem zavarja meg az éjjeli látványt.

Ezt is szeretjük