Egyre melegebb lesz a héten: kellemes meglepetést tartogat az időjárás
A következő napokban csak elszórtan várható zápor, túlnyomórészt jó időre számíthatunk.

viragzo-fa-napsutes
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn tovább csökken a felhőzet, délután már az ország nagy részén napos, gyengén felhős idő várható. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti, északi szelet főként a Dunától keletre nagy területen kísérhetik erős lökések. A hőmérséklet délután 12 °C és 17 °C között várható. Késő estére 5 °C és 11 °C közé hűl le a levegő.

Kedden jobbára derült, napos idő várható, de késő délután a keleti, északkeleti megyék fölé már magas szintű felhőzet érkezik, ami estére meg is vastagszik, és néhol eső is valószínű. Az északkeleti, keleti szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 °C és 18 °C között alakul.

Szerdán erőteljes nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, melyekből helyenként záporeső is kialakul. Reggel és este viszont szakadozottabb lesz a felhőzet, késő estére kiderül az ég. Az északi, északkeleti szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 °C és +6 °C között alakul, de az északi, szélvédett völgyekben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 °C és 19 °C között valószínű.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő várható, délen nem kizárt kisebb zápor sem. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 °C és 8 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 °C és 22 °C között alakul.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken túlnyomóan napos idő várható kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északkeleti szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 °C és 9 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 °C és 23 °C között alakul.

Fotók: Getty Images.

Gyönyörű tó lett a kiszáradt mederből

Egy indiai férfi lakóhelyén rohamléptekkel száradnak ki a tavak. Legtöbbjük a szemetelés miatt, ami ellen mostanáig sem a kormány, sem a helyiek nem tettek erőfeszítéseket, ezért Tanwar úgy gondolta, ideje hozzálátni a medrek kipucolásához.

Ezt is szeretjük