Igazi tavaszi idő lesz a héten: akár 22 fok is lehet
Csodás tavaszi napok elé nézünk a héten.

tavasziidojaras1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn derült lesz az ég, az északkeleti, keleti szél napközben megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 14 fok között valószínű. Késő estére -3 és +4 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedden felhőtlen időben lesz részünk csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél több helyen megélénkül. A maximum 15 és 20 fok között várható.

tavasziidojaras2
Fotó: M.Arai / Getty Images Hungary

Szerdán derült, napos, száraz idő várható. Mérsékelt lesz a légmozgás. A hajnali órákra általában -3 és +3 fok közé hűl le a levegő, de néhol pár fokkal hidegebb is lehet. A csúcsértékek 17 és 21 fok között alakulnak.

Csütörtökön zavartalan napsütésre számíthatunk csapadék nélkül. Mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet általában -3, +3 fok között valószínű, de a fagyzugokban hidegebb is lehet. A délutáni órákra 18 és 22 fok közé melegszik fel a levegő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, de északkelet felé haladva növekszik az esély a több felhőre. Csapadék nem valószínű. Az északias szél megélénkül. A hajnali -3, +5 fokról 15 és 20 fok közé emelkedhet a hőmérséklet.

Gyönyörű képek a tavaszi Balatonról

A tavaszi Balatont is érdemes látni.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük