Ónos szitálással telepszik a köd az országra: szomorkás idő lesz a héten
Egész héten párás, hideg időre számíthatunk az előrejelzés szerint.

kod
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös időre lehet számítani, Északnyugat-Dunántúlon van nagyobb esély arra, hogy szakadozottabb legyen a felhőzet, és ott szűrt napsütés is lehet. A ködös tájakon néhol ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. Mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára -2, +4 fok között valószínű. Késő estére 0 és -4 fok közé hűl le a levegő.

Kedden szintén borult, párás, foltokban ködös időre számíthatunk, legfeljebb a Dunántúlon helyenként süthet ki hosszabb-rövidebb időre a nap. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon néhol megélénkül a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű, de a napos helyeken 7 fok is lehet.

Szerdán továbbra is a borult, párás, helyenként ködös idő lesz jellemző, legfeljebb a Dunántúlon lehet helyenként napsütés. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. Az ország nagy részén többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon helyenként megélénkül a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű, a napos helyeken akár 7 fok is lehet.

Csütörtökön marad a borult, párás, helyenként ködös idő, legfeljebb kis területen lehet napsütés. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között valószínű.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken is borult, párás, helyenként ködös időre van kilátás, legfeljebb a Kisalföldön lehet kevés napsütés. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Kisalföldön néhol megélénkül a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között valószínű.

Fotókon az ausztrál tűzvész megmentett koalái

Sokan vannak, akik erőn felül teljesítve azon dolgoznak, hogy megmentsék a katasztrófa védtelen áldozatait, az erdőlakókat, hiszen a rémült, gyakran sérült jószágok most csak az emberi segítségre számíthatnak.

Ezt is szeretjük