Heti horoszkóp szeptember 23-tól szeptember 29-ig: a Nyilas szerencsés, a Szűz tele van energiával

Így alakul szeptember utolsó hete a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp, 2024. 39. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mostanra egészen megszokhattuk a gondolatot, hogy itt az ősz: már közel egy hónap eltelt az iskolakezdés óta, és az időjárás is megmutatta kevésbé nyárias arcát. Hihetetlen, de itt a szeptember utolsó teljes hete.

A következő napokban lesznek, akik teljesen átadják magukat a bensőséges megnyugvásnak, másokban viszont most kezd felbuzogni a kánikula idején elnyomott energia.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Némi kettősség lehet benned ezekben a napokban: még nehezen engeded el a nyár szabadságát, viszont már vágysz az őszi, csendes meghittségre. Átmeneti fázisban vagy, nehezen adod át magad bármelyik lelkiállapotnak, és ettől kicsit zaklatottnak érezheted magad. Érdemes most az önismeretre koncentrálnod, befelé figyelned, hogy észrevedd, mi esne jól, és mi az, ami valójában elégedettséggel töltene el mostanában.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Olyan helyzet állhat elő a munkahelyeden, ami elsőre némi aggodalommal tölthet el, mert attól tartasz, hogy számodra kedvezőtlenül alakulnak majd a dolgok. Ám a szerencse melléd szegődik, és végül még jobban jöhetsz ki a szituációból, mint azt gondoltad volna. Ha kapcsolatban élsz, párod remek ötlettel állhat elő egy közös programot vagy tevékenységet illetően, amiben szívesen veszel részt.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Kissé eseménytelenül telhet a hét, de ennek most még örülsz is, mert végre lehetőséged nyílik a nyugodt pihenésre. Használd ki a következő napokat, töltődj fel, kapcsolódj ki, és foglalkozz olyan dolgokkal, amik örömet okoznak! Ha nem szeretnél teljesen passzív maradni, akár egy rövid kiruccanást is betervezhetsz, most minden adott hozzá, hogy jól sikerüljön. Ha egyedülállóként utazol el, talán még egy laza kis flörtben is részed lehet.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ha mostanában szokatlanul fáradtnak érzed magad, érdemes megvizsgálnod, hogy nem fektetsz-e túl sok energiát valamibe, amit egyszerűbb módon is meg tudnál oldani. Lehet, hogy nem a megfelelő oldalról közelíted meg a dolgot, és nem használod fel a tudásodnak egy olyan részét, ami segítene az előrelépésben. Az sem kizárt, hogy csak egy kis pihenésre van szükséged, hogy aztán friss szemmel vághass neki ismét a feladatnak.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban a családé lehet a főszerep az életedben, sok időt tölthetsz együtt a szeretteiddel, és tartalmas közös pillanatokat élhettek át. Ám az is előfordulhat, hogy a nagy beszélgetések közepette kisebb nézeteltérés is kialakul, de ezt gyorsan sikerül tisztáznotok. Talán olyasmi is a felszínre kerül, amit már régóta szerettél volna megbeszélni és elsimítani egy családtagoddal, de korábban nem volt rá lehetőség. Most sikerrel járhatsz.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Remekül érzed magad a bőrödben, energikus és friss vagy, főleg a hét első felében. Ennek eredményeképpen kimagasló teljesítményt nyújthatsz a munkában, ami a kollégáid és a feletteseid figyelmét sem kerüli el. Szóbeli dicséretre biztosan számíthatsz, de még arra is van esély, hogy a mostani remekelésed egy későbbi jutalomhoz is hozzásegít. Fogadd büszkén, és élvezd ki az elismerő szavakat!

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A hét számodra a romantika jegyében telhet. Ha kapcsolatban élsz, párod olyasmivel lephet meg, amivel igazán eltalálja a vágyaidat, és ez a következő napokat is bearanyozza. Közös program most csodálatosan sikerülhet, az élmények megerősíthetik a köztetek lévő köteléket. Ha egyedülálló vagy, felgyorsulhatnak az események egy olyan személlyel, akit már korábban kinéztél magadnak, és akinek te sem vagy közömbös.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Mostanában valami izgalomra vágysz, ezért keresed azokat a helyzeteket, amelyek egy kicsit felpezsdítenek. Hajlamos vagy azonban a vakmerőségre, ezért nem árt mindig észnél lenned, és tudatosan emlékeztetned magad, hogy légy megfontolt és óvatos. Párkapcsolatodban is okozhat némi feszültséget a kalandvágyad, de ha az eseményekbe bevonod a partneredet is, könnyebben értékeli majd a pörgős pillanataidat.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Igazán szerencsésen alakul számodra ez a hét, úgy tűnik, most összejönnek a dolgaid. Ezt a munkahelyeden és a magánéletedben is érzékelheted, de még az olyan apróságokban is feltűnhet, mint hogy éppen akkor jön a busz, amikor kényelmesen megérkezel a megállóba. Értékeld ezeket a szuper pillanatokat, és hidd el, hogy nem is olyan ritkák. Ha így állsz hozzájuk, sokkal gyakrabban megtapasztalhatod őket.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Rengeteg a dolgod, szinte úgy érzed, hogy a sok tennivaló maga alá temet. Nem árthat listát készítened, hogy átlásd, milyen feladatok várnak rád pontosan, és rangsorolni tudj, így könnyebben és hatékonyabban haladhatsz előre. Ha jólesik megosztanod a szeretteiddel, hogy milyen elfoglalt vagy mostanában, bátran mondd el nekik, hiszen rád fér és jólesik a biztatásuk. Az sem kizárt, hogy még segítséget is kaphatsz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A napokban kissé háttérbe szorulnak a saját dolgaid, és inkább a környezetedre, főleg a szeretteidre koncentrálsz. Egy családtagodnak jól jöhet a segítséged valamiben, amiben most te tudod számára a legjobb támogatást nyújtani. Lehet, hogy nem mondja ki nyíltan, mit szeretne, valószínűleg nehezen kezdeményez ebben a témában. Most nagy szükség lehet az empátiádra és a tapintatodra.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Sikeresen kimaradsz egy munkahelyi konfliktusból, amibe önhibádon kívül majdnem belekeveredtél. Szerencsére időben sikerül felmérned a helyzetet, és kiváló érzékkel találod meg azt a pontot, ahonnan még van visszaút. Szerelmi életedben egy kis pezsgésre számíthatsz. Ha van párod, közösen léphettek ki a komfortzónátokból. Ha egyedülálló vagy, izgalmas flörtben lehet részed egy váratlan helyzetben.

Miért félünk attól, amit nem ismerünk?

Hogyan formálja a mesterséges intelligencia a mindennapjainkat?

A Femina Klub októberi vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a mesterséges intelligencia rejtelmeiről beszélget. Vajon hogyan fog alakulni a világunk a mesterséges intelligencia térhódításával? Milyen szerepe lesz az AI-nak mindennapjainkban?

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük