Heti horoszkóp augusztus 26-tól szeptember 1-ig: a Mérleg döntést hoz, a Halak befelé figyel

Búcsúzik a nyár, és új dolgok érkeznek.

Heti horoszkóp, 2024. 35. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A hét nagy részében még augusztus van, de a vasárnap már a naptári ősz első napja, hiszen szeptember elseje lesz. Bár az időjárás még nyárias, a nap sugarai már fáradtabbak, és a természet is készülődik az évszakváltásra.

A legtöbb csillagjegy számára ez most egy csendesebb, gondolkodósabb időszak, ami lezárásokat és új kezdeteket is hozhat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten érdemes lehet kicsit engedned a szilárd elképzeléseidből és meghallanod, amit a szeretteid kérnek tőled. Ha hajlamos vagy csak a saját fejed után menni, ezúttal fontold meg azok tanácsait is, akikben megbízol, és tudod, hogy jót akarnak neked. A támogatásukkal megoldhatsz egy olyan helyzetet, ami heves reakciókkal és meggondolatlan döntésekkel csak bonyolódna. Ezúttal a türelmet és a megfontoltságot kellhet gyakorolnod.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ha párkapcsolatban élsz, sikerülhet tisztáznotok egy félreértést, ami egy ideje kisebb feszültséget okozott köztetek. A nyílt, őszinte és tiszteletteljes kommunikáció a siker kulcsa mindkettőtök részéről. Ha erre képesek vagytok, az új dinamikát hozhat közétek. Ha egyedülálló vagy, olyan szituációba kerülhetsz, amin nem tudsz eligazodni: egy vonzó személy vegyes jelzéseket küld neked. Hallgass a megérzéseidre az üggyel kapcsolatban!

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nagy elismerésben lehet részed, ami ráadásul olyan helyről érkezik, ahonnan abszolút nem vártad volna. Szeretteid büszkék rád, és osztoznak az örömödben. Élvezzétek ki a kellemes helyzet minden pillanatát! Az is lehet, hogy ez a fontos momentum elgondolkodtat, hogy honnan jöttél, mit értél el, és hová tartasz. Ez most egy remek időszak arra, hogy értékeld a körülményeidet, és új, izgalmas célokat tűzz ki magad elé.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új hobbiban merülhetsz el, ami teljesen magával ragad, és színesebbé teszi a mindennapjaidat. Ha ez a tevékenység olyasmi, amely során emberekkel is kapcsolatba lépsz, van rá esély, hogy megismerkedj valakivel, akivel kölcsönösen vonzalmat éreztek egymás iránt. Ha párkapcsolatban élsz, egy új barátság jöhet az életedbe, ami eleinte okozhat kisebb súrlódásokat, de végül rendezitek a helyzetet.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Nagyon elfoglalt vagy az utóbbi időben, pedig van valami, amire már régóta szeretnél sort keríteni. Ha ügyesen menedzseled az idődet, a héten végre sikerülhet összehozni a várva várt eseményt vagy legalább kitűzni az időpontját. Szerelmi életedben pozitív változás várható. Ha van párod, kapcsolatotok mélyebbé válhat, mint valaha. Ha egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy ez már nem sokáig marad így.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ez a hét a fontos, de elhanyagolt kapcsolataid ápolásáról szólhat. Ideális az időpont, hogy felkeresd a rég nem látott barátokat, és felhívd azokat a családtagokat, akikre sokat gondolsz, de ezer éve nem beszéltetek. Régi sérelmeket most nem éri meg feszegetni, érdemes a jelenre és a pozitív érzelmekre, új közös élményekre koncentrálni. Ha párkapcsolatban élsz, társad jó néven veheti, ha őt is bevonod az eseményekbe.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy ideje dilemmázol valamin, amiben a héten végre döntést hozhatsz. Akár párkapcsolati, akár karrierrel kapcsolatos szituációról van szó, most olyan elhatározásra jutsz, amit végül nem bánsz meg. Fontold meg, hogy kinek hozod tudomására a dolgot, eleinte érdemes csak a hozzád legközelebb állókkal megosztanod, milyen változások várhatók az életedben. Árthat az ügyednek, ha túl sokan tudnak róla.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Kisebb pletyka kaphat szárnyra veled kapcsolatban, aminek nincs igazán súlya, de alapja sem. Megmosolyogtathat, amikor visszajut hozzád, és mást nem is nagyon tudsz tenni ellene, csak derülni egyet, és továbblépni. Lehet, hogy az egész egy ártalmatlan, de kissé szerencsétlen félreértésben gyökeredzik. Ha régi ismerőssel futsz össze a héten, ne lepődj meg: bizonyára vele is érintitek majd a témát.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Ha mostanában elmaradtak a találkozók a családtagjaiddal, ez hamarosan megváltozhat, és több lehetőség is nyílik rá, hogy együtt legyetek. Már nagyon vártad, hogy újra összejöjjön a rokonság, és a kellemes események hatására a közelgő őszt is nagy örömmel fogadod. Add át magad a hangulatnak, még ha korán is tört rád: dekorálj, kuckózz be, olvasgass, kapcsolódj ki - rád fér egy kis lazítás.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szuper hangulatban telik a hét, mert olyan kérdésre találhatod meg a választ, ami egy ideje nem hagyott nyugodni. Ez a kérdés a jövőddel kapcsolatos, és a válasz eloszlatja a benned lévő bizonytalanságot, végre nyugalomra lelsz. A megkönnyebbülés felvidít, a jókedvedet másokra is átragasztod, és a párkapcsolatodra is jó hatással van. Ha egyedülálló vagy, valaki felkaphatja a fejét a vidámságod láttán.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ha korábban úgy érezted, megrekedtél, most szintet léphetsz a karrieredben. Mozgalmas napok jönnek, újra beindul az élet a munkahelyeden, és mintha koncentrálni is jobban tudnál. Ez meghozza a gyümölcsét, nagyon hatékony lehetsz, amivel kivívod a környezeted elismerését. Döntéshelyzetbe is kerülhetsz a héten, mely során bátorságodat siker koronázza. Még az is lehet, hogy ez az anyagi helyzetedre is pozitív hatással lesz.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Elérkezett a nyár vége, ami miatt kicsit melankolikus hangulatba kerülsz. Ez arra késztet, hogy kicsit magadba nézz, befelé figyelj, és elgondolkodj azon, hogy a saját utadat járod-e. Most érdemes teljesen őszintének lenned magaddal, és olyan gondolatokat is megfogalmaznod, amelyeket korábban még a saját fejedben sem mertél szavakba önteni. Bármilyen ijesztő is lehet, muszáj foglalkoznod velük, hogy megtalálhasd a helyed.

Játssz a Gösserrel!

Vásárolj 2 db Gösser terméket, töltsd fel a kódot a Screvo App-ba és nyerj!

Advertisement

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük