Heti horoszkóp június 24-től június 30-ig: a Bak a munkában, a Mérleg a szerelemben sikeres

A héten a béke és a harmónia uralkodik a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp, 2024. 26. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak napok, amikor az ember már reggel érzi, hogy ez egy igazán jó nap lesz. Kipihenten ébred, szuper a haja, épp jön a metró, amikor odaér a megállóba, és még a kedvenc kávéja is akciós.

Jó hírünk van: június utolsó hetében sokan élhetnek át ilyen napokat. A legtöbb csillagjegy számára kellemes időszak veszi kezdetét, amikor még a pihenés is hatékonyabban megy.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ígéretes barátság alakul az életedben valakivel, akinek már a puszta jelenléte is feltölt pozitív energiával. Az újonnan elmélyült kapcsolat komoly örömforrás számodra, a másik féltől rengeteg támogatást kapsz. Nagyon jó hatással van az önbizalmadra a helyzet, de vigyázz, hogy ne élj vissza barátod jóságával, és te is viszonozd a kedvességét. Kitartásodnak hála újfajta sikereket érhetsz el a munkában is. Ez motivál arra, hogy tovább haladj már megkezdett utadon.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Végre több időt tölthetsz a hobbiddal, ennek köszönhetően pedig újult erővel vágsz neki minden egyes napnak. Kirobbanó vitalitásoddal olyasmiben érsz el áttörést, amin már régóta dolgozol, és hosszú ideje várod, hogy learathasd a munkád gyümölcsét. Ez most eljön: élvezd ki minden pillanatát! Ha úgy érzed, túlpörögtél, próbálj minél csendesebb módon lelazulni: egy új meditációs gyakorlat, a sport vagy egy nagy kirándulás a természetben sokat segíthet ebben.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Mostanában megtapasztalod, milyen az igazi harmónia, mintha valahogy egyensúlyba kerültek volna a dolgok. Épp annyit dolgozol, amitől jólesően elfáradsz, és a jól elvégzett munka örömöt ad. Ha egyedülálló vagy, úgy érezheted, sosem voltál még kelendőbb. Ha van párod, kapcsolatotok virágzik. Önbizalmad is a helyén van, és mindenféle értelemben jól érzed magad a bőrödben. Dőlj hátra, és fürdőzz a nyugalomban. Ez most nem a nagy változtatások időszaka, egyelőre ne gondolkodj ilyesmiben.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Fontos döntés előtt állsz, amely meghatározza az elkövetkezendő időszak alakulását. A gondos mérlegelés mellett hallgass a megérzéseidre is, mert nem csalnak. Ha jól döntesz, új ajtók nyílnak meg előtted, és olyan lehetőségek tárulhatnak fel, amelyekről eddig csak álmodtál. Sok minden múlhat most ezen a szituáción: ha kedvezően alakul, az a magadba vetett hitedet is megerősíti, és elmélyíti benned azt az érzést, hogy ura vagy a saját sorsod alakulásának.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Mindig is imádtad az izgalmat, de kalandvágyad ezen a héten a tetőfokára hághat. Duzzadsz a kreatív energiáktól és a tettvágytól, folyamatosan keresed a lehetőséget az önkifejezésre. Szerencsére meg is találod, és most valami olyat alkothatsz, amire igazán büszke lehetsz - még az is lehet, hogy eddigi életedben a legbüszkébb. Vibráló személyiségednek köszönhetően vonzod az embereket, a kapcsolataid virágoznak, de vigyázz, mert energiavámpírok is lesben állhatnak.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Mostanában sokat gondolkodsz saját személyedről, aminek hatására mélyebb kapcsolatba is kerülsz önmagaddal. Sikerülhet olyan témákat rendezned a fejedben és a lelkedben egyaránt, amelyek régóta nyomasztanak. A lezárás a békédet szolgálja, megéled a harmóniát, ami a fizikai közérzetedre is jó hatással van. Ha életmódváltáson töröd a fejed, ideális az időpont, hogy belevágj. Veszíteni nem fogsz vele, nyerni viszont annál többet. A héten a pénzügyeid is pozitív fordulatot vesznek.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Párkapcsolati kérdések foglalkoztatnak. Ha van társad, most igazán elmélyülhet köztetek a kötelék. Értékes időt töltötök együtt, amelynek hatására mindketten egy kicsit másként tekintetek egymásra, amitől felfrissülnek az érzelmek. Ha egyedülálló vagy, de szeretnél ezen változtatni, légy nyitott! A héten megjelenhet valaki az életedben, akivel hosszú, mély beszélgetéseket folytathatsz. Ezek során kiderülhet, hogy a vonzó illető megért, és elfogad olyannak, amilyen vagy.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Kellemesen csalódsz valakiben, akiről eddig nem gondoltál túlságosan hízelgő dolgokat. Még az is kiderülhet, hogy az illetővel akár jó barátok is lehettek. Ha képes vagy megbízni ebben a személyben és a szándékaiban, értékes kapcsolat veheti kezdetét. Intenzív érzelmeket élsz át a magánéletedben, ami egy kicsit kimerít. Ha lehetőséged adódik arra, hogy a szabadban kirándulj, vagy túrázz, mindenképpen élj vele, mert jó hatással lesz a testedre és a lelkedre is.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Sokat pihenhetsz a héten, és olyan dolgokkal foglalkozhatsz, amelyek igazán feltöltenek. Általában hajlamos vagy túlgondolni mindent, és feleslegesen aggódni, de a héten a pozitív energiák hatására sikerül elengedned ezt a szokást. Sokkal könnyedebben kezeled most a hétköznapi stresszt is, így igazán kellemes napok várnak rád. Törekedj rá, hogy a későbbiekben is megmaradjon hozzáállásodban ez az egészséges lazaság, hiszen gyakran nem létező problémákon szorongsz. 

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ebben az időszakban kifejezetten örömödet leled a munkádban. Most nincs akkora hajtás, ami korábban elfeledtette veled, hogy mit is szerettél ebben a tevékenységben annyira. A nyugodt napokon újra felfedezheted választott hivatásod szépségeit, és ismét úgy érzed, hogy kiteljesedsz a szakmádban. Ez az eredményeiden is látszik. Raktározd el ezeket a benyomásokat, mert később, ha újra beindul az őrület, jó lesz visszanyúlni hozzájuk. A költekezéssel most vigyázz, mert túlzásba eshetsz!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Rég nem tapasztalt szenvedély lángolhat fel benned a héten valami iránt, ami eddig nem volt az életed része. Ez lehet egy emberi kapcsolat, új munka vagy akár egy új hobbi is. Akárhogy is, ne félj belevágni, próbáld ki magad az ismeretlen helyzetben. Legrosszabb esetben is csak tapasztalatot szerzel magaddal kapcsolatban, és megismered egy olyan oldaladat, ami eddig előled is rejtve volt. Szakíts időt a barátaidra, mert valakinek közülük most nagy szüksége van a társaságodra!

Halak (II. 20. - III. 20.)

Komoly elismerésben lehet részed a héten - még az sem kizárt, hogy díjat vagy jutalmat kapsz a munkádért. Most egy olyan személy vállveregetését is bezsebelheted, akitől szomjazod a dicséretet. A történtek felturbózzák az önbizalmad, ettől pedig sikert sikerre halmozol a továbbiakban is. Ne feledd el megköszönni a támogatást azoknak az embereknek, akiknek szakértelme hozzásegített az eredményeidhez. Így a későbbiekben is számíthatsz majd a segítségükre.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük