Heti horoszkóp május 27-től június 2-ig: a Halak szerelemre lelhet, a Baknak pénz ütheti a markát

A héten rengeteg pozitív változást tapasztalhatnak a csillagjegyek.

Heti horoszkóp - 2024. 22. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Június első hetében sok pozitív változáson mennek keresztül a csillagjegyek a horoszkóp szerint. Lesz, aki szerelemre lel, és olyan is akad, akinek nem várt pénz ütheti a markát. Lássuk, mire számíthatunk a következő időszakban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nehéz időszakon vagy túl, de végre sikerül mindent magad mögött hagyni. Ne kételkedj a tehetségedben, a megfelelő közeg teret ad, hogy megmutasd magad. A pároddal harmonikus kapcsolatban éltek, ha szingli vagy, egy randiappon találhat rád az igazi. 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Régi barátod kereshet fel a napokban, hogy segítséget kérjen. Ne habozz nemet mondani, ha úgy érzed, most nem fér bele az idődbe. A munkahelyeden pozitív változásokra számíthatsz. A szerelmeddel csodásan telik a következő pár nap. Ha még nincs párod, egyszerre két férfi is udvarolni kezdhet.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A pénzügyeid most jó úton haladnak, sikerült megtakarítanod, ami egy lépéssel közelebb visz a terveid megvalósításához. A pároddal romantikus programokkal használjátok ki a jó időt, ami felpezsdíti a kapcsolatotokat. Ha még nincs párod, bemutatnak egy jóképű pasinak, aki még humoros is.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A héten egy új hobbi miatt sokat tartózkodsz a szabadban, ami teljesen feltölt, és energiát ad. A kedveseddel kisebb vita alakul ki közöttetek, de sikerül gyorsan megbeszélnetek és elsimítanotok a problémát. Ha még nincs párod, sajnos egy foglalt illető tetszik meg.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban sikerül lezárnod egy nagyobb munkahelyi projektet, ami nagy megkönnyebbüléssel tölt el. Élvezd ki a szabadidőd, és fordítsd azokra a szeretteidre, akiket a munkád miatt eddig elhanyagoltál. A pároddal nagyobb utazás terveit szövögetitek, ha nem vagy kapcsolatban, az exedről hallhatsz szaftos pletykát. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A barátaid által izgalmas meglepetésben lehet részed a héten. Ez az egész hetedet meghatározza, csak úgy sugárzol a pozitivitástól. Motivációd és örömöd másokra is átragad. A pároddal közös terveket szövögettek, szingliként viszont most csak magadra koncentrálsz. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Közeli barátod okozhat csalódást a héten, miután nem teljesíti a neked tett ígéretét. Érdemes megbeszélned vele a történteket, mert lehet, hogy csak egy félreértésről van szó. Szíved választottjával most különösen jó a kommunikáció, így több kényes dolgot is megbeszéltek. Szingli vagy? Új jelöltet szemelhetsz ki egy szórakozóhelyen. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Eddigi életed legnehezebb döntését kell meghoznod a héten, de ha hallgatsz a szívedre és a megérzéseidre, akkor sikerül jól döntened. A párkapcsolatod kiegyensúlyozott, a pároddal félszavakból is értitek egymást. Egyedülálló vagy? Rájössz, ki is az, akire valójában vágysz.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Sok jó hírt kapsz a héten, és úgy tűnik, Fortuna veled van. Amibe csak belefogsz, sikersztori lesz. Használd ki ezt az időszakot, és valósítsd meg a terveidet. A pároddal a hét a humor jegyében telik, a szokásosnál is többet nevethettek. Ha szingli vagy, kültéri rendezvényen figyelhet fel rád valaki. 

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nem várt pénzösszeg ütheti a markod a héten. Vigyázz, nehogy meggondolatlan költésekbe kezdj a hatására. A szerelmeddel féltékenység miatt vitázhattok, de hamar tisztázzátok, hogy csak félreértésről van szó. Ha szingli vagy, gyermekkori ismerősöd figyelhet fel rád. 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Sok változást tartogat számodra a hét. Ússz az árral, és ne feszülj rá a dolgokra. Meglátod, ez lesz a legkifizetődőbb hozzáállás. A szerelmed mindenben támogat, igyekezz meghálálni és kimutatni az érzéseidet. Ha még nincs párod, jóképű pasinak mutathatnak be a barátaid. 

Halak (II. 20. - III. 20.)

A heted a szerelem jegyében telik, szinte mindent rózsaszínben látsz. Szerelmeddel kedvesebbnél kedvesebb bókokkal árasztjátok el egymást. Ha nincs párod, egy csodás embert ismerhetsz meg, akit te is első pillantásra elkápráztatsz. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük