Heti horoszkóp február 12-től február 18-ig: a Vízöntő új barátot szerezhet, a Szűz szerencsés napok elé néz

Izgalmas napok elé nézünk a horoszkóp szerint.

GettyImages-1469154354

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A horoszkóp szerint február harmadik hetében sok pozitív változás következhet be a csillagjegyek életében. Lesz, aki új barátra tehet szert, és olyan is akad, akit nagy szerencse ér a héten. A párok és az egyedülállók is örülhetnek! Ha arra is kíváncsi vagy, mit ígér a kínai horoszkóp a Sárkány évében, ide kattintva megtudhatod.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egy számodra új feladattal bízhatnak meg a munkahelyeden, de gyorsan feltalálod magad és megoldod a helyzetet. A feletteseid is észrevették már, hogy nagy a teherbírásod, ezért jobb, ha vigyázol, nehogy kihasználjanak. A szerelmeddel egy izgalmas útra készülhettek, ami még szorosabbá teszi a kapcsolatotokat. Ha szingli vagy, érdemes letöltened egy randiappot, mert ott várhat rád a szerelem. 

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Nehéz héten vagy túl, de most végre pihenhetsz. Meghívást kaphatsz egy buliba, ahol végre a barátaiddal is tölthetsz időt, használd ki az alkalmat! A munkahelyeden sok új feladattal kell megküzdened, de a tapasztalataid később kincset érnek. A szerelem helyett most önmagadra koncentrálsz, ami segít, hogy végre foglalkozz az érzéseiddel is.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A pénzügyeid a lehető legjobban alakulnak, hamarosan eléred a kitűzött célodat. Kemény munka és kitartás áll a sikered mögött, ne is figyelj majd az eléd kerülő irigyekre. A családodban valakinek nagy szüksége lehet a segítségedre a héten. A pároddal úgy érezhetitek, kihűlt a kapcsolatotok, de mindezt egy kis romantika megoldhatja. 

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A házasságodban vagy régi kapcsolatodban újra fellobbanhat a láng. A munkahelyeden rengeteg munkát bíznak rád, de nem kell aggódnod, mert hamarosan meghálálják. Ha egyedülálló vagy, a barátaiddal remek kikapcsolódásban lehet részed a héten.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A szabadságvágyad a héten felerősödhet, ezért szabadulj ki egy kicsit a hétköznapok mókuskerekéből, és szervezz programot a barátaiddal. Ha van párod, szabaduljatok el otthonról együtt, ez a kapcsolatotoknak is jót tesz majd. A munkahelyeden kitűnően végzed a feladataidat, a pénzügyeiddel is minden rendben, hisz okosan költöttél az utóbbi időszakban. 

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Amihez hozzáérsz, arannyá válik, a szerencse kísér majd ezen a héten. Használd ki ezt a különleges alkalmat, és fogj neki a rég halogatott terveid megvalósításának. A szerelemben egy apróbb probléma üti fel a fejét, de hamar túllendülsz rajta. 

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jobb, ha a héten megtanulsz nemet mondani, mert könnyen túlterhelhetnek. Ne félj, senkinek sem okozol csalódást azzal, ha magadra is gondolsz. A párkapcsolatodban most harmónia honol, a családodban viszont te oldhatsz meg egy kisebb problémát. 

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Úgy érezheted a héten, hogy tiéd a világ! Sokan észreveszik az önbizalmad, amivel motiválhatod őket. A munkádban is szinte bármilyen feladatot elsőre megoldasz. Ezt a feletteseid sem hagyják figyelmen kívül, lehet, nincs olyan messze az áhított előléptetés. 

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Új fejezethez érhet az életed a héten. Le kell zárnod egy régi, romlott kapcsolatot, ami nincs jó hatással a mentális egészségedre. Ne félj kiűzni az életedből azt, aki rosszat akar neked. A munkádban remekül teljesítesz, a szüleid is nagyon büszkék rád. De figyelj arra, hogy a szeretteidre is szánj időt!

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Pár napra  lehetőségetek lesz kikapcsolódni a szerelmeddel. Használd ki az alkalmat, és hagyd otthon a gondokat. Keményen dolgoztál, ezért megérdemled a pihenést. Az anyagiak terén egy picit lassabban haladsz, mint ahogyan azt tervezted, de ne aggódj és légy türelmes, mert hamarosan pluszpénz ütheti a markod.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Nyitott személyiségednek köszönhetően sok embernek lehetsz elsőre szimpatikus. A héten lesz olyan is, aki szeretne közelebbről megismerni. Ha lehetőséget adsz, egy életre szóló barátág alakulhat ki belőle. A kapcsolatodban egy nagyobb hullámvölgyön vagytok túl, ami megerősített titeket az egymás iránti tiszteltben. Ha szingli vagy, élvezed az egyedüllétet.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A héten sok energiád lesz, és új kihívásokat keresel. Lehet, hogy egy új projektbe vagy hobbiba kezdesz, ami izgalmas és kreatív. Ne félj kipróbálni új dolgokat, de légy óvatos a túlzott kockázatvállalással. Ha párkapcsolatban élsz, újra felfedezheted a partnereddel a romantikát és a vágyat. Légy őszinte az érzéseiddel, és ne rejtegesd a gondolataidat.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük