Heti horoszkóp február 12-től február 18-ig: a Vízöntő új barátot szerezhet, a Szűz szerencsés napok elé néz

Izgalmas napok elé nézünk a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp, 2024. 7. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A horoszkóp szerint február harmadik hetében sok pozitív változás következhet be a csillagjegyek életében. Lesz, aki új barátra tehet szert, és olyan is akad, akit nagy szerencse ér a héten. A párok és az egyedülállók is örülhetnek! Ha arra is kíváncsi vagy, mit ígér a kínai horoszkóp a Sárkány évében, ide kattintva megtudhatod.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egy számodra új feladattal bízhatnak meg a munkahelyeden, de gyorsan feltalálod magad és megoldod a helyzetet. A feletteseid is észrevették már, hogy nagy a teherbírásod, ezért jobb, ha vigyázol, nehogy kihasználjanak. A szerelmeddel egy izgalmas útra készülhettek, ami még szorosabbá teszi a kapcsolatotokat. Ha szingli vagy, érdemes letöltened egy randiappot, mert ott várhat rád a szerelem. 

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Nehéz héten vagy túl, de most végre pihenhetsz. Meghívást kaphatsz egy buliba, ahol végre a barátaiddal is tölthetsz időt, használd ki az alkalmat! A munkahelyeden sok új feladattal kell megküzdened, de a tapasztalataid később kincset érnek. A szerelem helyett most önmagadra koncentrálsz, ami segít, hogy végre foglalkozz az érzéseiddel is.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A pénzügyeid a lehető legjobban alakulnak, hamarosan eléred a kitűzött célodat. Kemény munka és kitartás áll a sikered mögött, ne is figyelj majd az eléd kerülő irigyekre. A családodban valakinek nagy szüksége lehet a segítségedre a héten. A pároddal úgy érezhetitek, kihűlt a kapcsolatotok, de mindezt egy kis romantika megoldhatja. 

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A házasságodban vagy régi kapcsolatodban újra fellobbanhat a láng. A munkahelyeden rengeteg munkát bíznak rád, de nem kell aggódnod, mert hamarosan meghálálják. Ha egyedülálló vagy, a barátaiddal remek kikapcsolódásban lehet részed a héten.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A szabadságvágyad a héten felerősödhet, ezért szabadulj ki egy kicsit a hétköznapok mókuskerekéből, és szervezz programot a barátaiddal. Ha van párod, szabaduljatok el otthonról együtt, ez a kapcsolatotoknak is jót tesz majd. A munkahelyeden kitűnően végzed a feladataidat, a pénzügyeiddel is minden rendben, hisz okosan költöttél az utóbbi időszakban. 

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Amihez hozzáérsz, arannyá válik, a szerencse kísér majd ezen a héten. Használd ki ezt a különleges alkalmat, és fogj neki a rég halogatott terveid megvalósításának. A szerelemben egy apróbb probléma üti fel a fejét, de hamar túllendülsz rajta. 

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jobb, ha a héten megtanulsz nemet mondani, mert könnyen túlterhelhetnek. Ne félj, senkinek sem okozol csalódást azzal, ha magadra is gondolsz. A párkapcsolatodban most harmónia honol, a családodban viszont te oldhatsz meg egy kisebb problémát. 

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Úgy érezheted a héten, hogy tiéd a világ! Sokan észreveszik az önbizalmad, amivel motiválhatod őket. A munkádban is szinte bármilyen feladatot elsőre megoldasz. Ezt a feletteseid sem hagyják figyelmen kívül, lehet, nincs olyan messze az áhított előléptetés. 

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Új fejezethez érhet az életed a héten. Le kell zárnod egy régi, romlott kapcsolatot, ami nincs jó hatással a mentális egészségedre. Ne félj kiűzni az életedből azt, aki rosszat akar neked. A munkádban remekül teljesítesz, a szüleid is nagyon büszkék rád. De figyelj arra, hogy a szeretteidre is szánj időt!

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Pár napra  lehetőségetek lesz kikapcsolódni a szerelmeddel. Használd ki az alkalmat, és hagyd otthon a gondokat. Keményen dolgoztál, ezért megérdemled a pihenést. Az anyagiak terén egy picit lassabban haladsz, mint ahogyan azt tervezted, de ne aggódj és légy türelmes, mert hamarosan pluszpénz ütheti a markod.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Nyitott személyiségednek köszönhetően sok embernek lehetsz elsőre szimpatikus. A héten lesz olyan is, aki szeretne közelebbről megismerni. Ha lehetőséget adsz, egy életre szóló barátág alakulhat ki belőle. A kapcsolatodban egy nagyobb hullámvölgyön vagytok túl, ami megerősített titeket az egymás iránti tiszteltben. Ha szingli vagy, élvezed az egyedüllétet.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A héten sok energiád lesz, és új kihívásokat keresel. Lehet, hogy egy új projektbe vagy hobbiba kezdesz, ami izgalmas és kreatív. Ne félj kipróbálni új dolgokat, de légy óvatos a túlzott kockázatvállalással. Ha párkapcsolatban élsz, újra felfedezheted a partnereddel a romantikát és a vágyat. Légy őszinte az érzéseiddel, és ne rejtegesd a gondolataidat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük