Heti horoszkóp február 5-től február 11-ig: a Skorpióra izgalmas utazás vár, az Oroszlánnak elcsavarhatják a fejét

Sok új dolog vár a csillagjegyekre ezen a héten!

Heti horoszkóp, 2024. 6. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Február második hete igazán izgalmasan alakul. Lesz, akire egy nagyobb utazás vár, másoknak pedig új szerelem csavarhatja el a fejét. Lássuk, mi történik a csillagjegyekkel a következő napokban! Ha arra is kíváncsi vagy, milyen eseményekre számíthatsz ebben az évben, ide kattintva megtudhatod.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A családod nagyon büszke a teljesítményedre, amit a héten többször is a tudtodra adnak. Fogadd az elismerő szavakat, és hidd el magadról, hogy bármire képes vagy. A szerelmi életed is harmonikus, ha szingli vagy, egy régi ismerősöd kereshet fel. Csak rajtad áll, hogyan alakítod a dolgaitokat.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A pároddal egy nagyobb hullámvölgyön vagytok túl, ami úgy tűnik, erősebbé tette a kapcsolatotokat. Fél szavakból is értitek egymást, amire most nagy szükséged van. Rengeteget dolgozol, hogy elérd a céljaidat. Csak így tovább, már nincs messze az áhított előléptetés.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Sikerül több kisebb célod is rövid időn belül teljesíteni, ami nagy lökést ad a hosszú távú terveidhez. A pénzügyeid most stabilak, de teszel is értük, hisz rengeteget spórolsz. Ám ne feledkezz meg magadra is költeni és élvezni a munkád gyümölcsét. Ha szingli vagy, egy randiappon találhat rád az igazi. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy régi ismerősöd jó hírrel szolgál majd számodra, ami az egész hetedet bearanyozza. Használd ki az ebből származó energiáidat, és fordítsd a fontosabb feladataid elvégzésére. A főnökeid észrevették, milyen keményen dolgozol, és azon gondolkodhatnak, hogyan honorálják meg az odaadó munkádat. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban egy különös személy bukkanhat fel az életedben, akit napokig nem tudsz majd kiverni a fejedből. Nem is érdemes elkerülni a sorsod, hagyd, hogy Fortuna elintézze a találkozást. A magánéletedben minden rendben, viszont nagyon vágysz már egy társra, és a szüleid is örülnének, ha nem egyedül érkeznél a hétvégi vacsorákra.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nehéz héten vagy túl, ami rányomja a bélyegét a következő napokra is. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a rossz kedv. Mozdulj ki a barátaiddal, és próbáld elfelejteni a rosszat. A családodban valakinek szüksége lesz rád, és segítséget kér tőled. Ne vond meg a segítséged, hisz te is sokat köszönhetsz neki. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ezen a héten úgy érzed, mindenre képes vagy, és semmi sem állhat az utadba. De vigyázz, mert néhány energiavámpír könnyen elveheti a lelkesedésed. A pároddal kevés időt töltesz, ezért érdemes a kapcsolatodra is kicsit jobban odafigyelni. Ha szingli vagy, valakit a héten ámulatba ejthetsz. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Egy izgalmas utazás várhat rád, ahová a barátaid is elkísérhetnek. Igyekezz kizárni a hétköznapok problémáit és kiélvezni a lehetőséget. Most lesz időd relaxálni és átgondolni azokat a dolgokat, amik már rég emésztenek. A szerelmeddel egy kisebb vitán vagytok túl, de gyorsan átlendültök a problémán, ha szingli vagy, lehet, egy szórakozóhelyen talál meg a szerelem. 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nehéz hét vár rád, de sokat tanulsz majd az eléd gördülő akadályokból. A főnökeid látják, milyen kitűnő munkaerő vagy, és a kemény munkádnak hamarosan beérhet a gyümölcse. A pároddal azt tervezhetitek, hogy több időt szántok a kapcsolatotokra, amire most szükségetek is van. A sok munka miatt elhanyagolhattátok egymást.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Sokat küzdöttél azért az életkörülményért, amilyenben most élsz, és igyekszel meg is becsülni. Ám néha görcsösen ragaszkodsz a tárgyakhoz, ami sok nehézséget okozhat a mindennapokban. Ne aggódj a jövő felől, mert hosszú időre biztosítottad a jóléted. A pároddal egy romantikus estére készülhettek, ahol fontos kérdések hangzanak majd el.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A kishitűséged már számos lehetőséget elvett tőled, ne hagyd meggyőzni magad a rosszabbik énednek. A tehetségedet mások is látják, amiből előnyt is kovácsolhatsz magadnak. Ha szingli vagy, itt az ideje kimozdulni, mert van, aki csak arra vár, hogy felbukkanj egy szórakozóhelyen.

Halak (II. 20. - III. 20.)

A következő napokban rendkívül szerencsés leszel, amit érdemes kihasználnod. A munkahelyeden mindent rád akarnak sózni, ne hagyd magad kihasználni a kollégáidnak. Tanuld meg tisztelni a saját határaidat, így másoktól is tiszteletet vívhatsz ki. A párod úgy érzi, elhanyagolod, de semmi sincs veszve. Találj ki egy meghitt programot, és engeszteld ki a romantikával. 

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük