Heti horoszkóp december 18-tól december 24-ig: a Halak vágya teljesülhet, a Kos új barátot szerez

Meghittségben és izgalmakban egyaránt lesz részük a csillagjegyeknek.

Heti horoszkóp 2023. 51. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rohamosan közeledik a karácsony, ami egyeseket megnyugvással, másokat izgalommal tölt el. Lassan minden ajándék a fa alá kerül, és talán már az ünnepi menüt is sokan megtervezték. Ebben a meghitt légkörben lesz, aki új barátra tesz szert, másoknak pedig egy régi vágya teljesülhet. Lássuk, milyen eseményekre számíthatunk december utolsó előtti hetében!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Az utadat most szerencse kíséri, ezért amihez csak nyúlsz, arannyá válik. A napokban egy olyan embert ismerhetsz meg, aki rövid idő alatt kerül hozzád közel. A barátságotok felpezsdíti a mindennapjaidat. A szerelmeddel nagy a harmónia köztetek. Ha szingli vagy, használd ki a jó szériád, és vonzd be az igazit. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Van, akiért képes vagy bármit megtenni, de az odaadásoddal sok energiád használod el. Figyelj oda, miket vállalsz magadra, mert vannak, akik kihasználhatják a jó szándékod. A szerelmi életed kissé káoszos mostanában, de ha több figyelmet szánsz rá, könnyen kibogozhatod. A munkádban remekül teljesítesz, amire már a főnökeid is felfigyeltek! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Az ünnepi kiadások eléggé megtépázták a pénzügyeidet, de a napokban lehetőséged akadhat egy kis plusz pénzszerzésre. Csak rajtad áll, élsz-e az alkalommal. A családoddal kapcsolatban egy örömteli hírben részesülsz, és rengeteg más kellemes program is kilátásban van számodra. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új hobbiban próbálhatod ki magad, amivel sikerülhet végre teljesen kikapcsolnod a folyton pörgő agyad. Szingliként az egyik barátod azt tervezheti, hogy összehoz valakivel. Ha párkapcsolatban élsz, érdemes több időt töltenetek egymással, nehogy ellaposodjon a kapcsolatotok. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Rengeteg meglepetésben lehet részed a következő napokban. Olyan ember is meglephet, akire egyáltalán nem számítasz. Igyekezz meghálálni a kedvességet. Szíved választottja most szerelmet vallhat neked, szingliként pedig izgalmas flörtben lehet részed. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A hét elején több jó hírrel is meglephetnek, ami hosszú időre mosolygóssá tesz. Ha még nincs párod, felbukkanhat valaki, akire szemet vethetsz. Ő sem közömbös feléd, ezért minden csak azon múlik, ki teszi meg az első lépést. Ha párkapcsolatban élsz, hamarosan egy új oldalát ismerheted meg a párodnak. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy titkos hódoló léphet az életedbe, aki izgalmat csempészhet a szürke hétköznapokba. Ha párkapcsolatban élsz, több időt tölthettek kettesben a szerelmeddel. A minőségi idő jót tesz nektek, és ismét fellobbantja a régi lángot. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nagy nehézségek árán, de végre sikerülhet kivívnod a tiszteletet a munkahelyeden. Sokat dolgoztál azért, hogy elismerjenek, most itt az ideje a pihenésnek. Az ünnepek alkalmat és lehetőséget adnak majd a relaxációra, töltődj fel, hogy újult erővel vágj neki a céljaid megvalósításának. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy hozzád közel álló személy okozhat csalódást számodra a napokban. Állj ki a véleményed mellett, ezzel meggyőzheted, hogy rossz úton jár. A pároddal egy mélyebb beszélgetés várhat rátok, most mindent kisöpörhettek a szőnyeg alól. Ha szingli vagy, két férfi is küzdhet érted. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Egy rég nem látott ismerősöddel futhatsz össze, ám meglepően konstatálhatod, hogy mióta legutóbb láttad, sokat változott. Ez arra ösztönözhet, hogy megbékélj az élet folytonos mozgásával. Gördülékenyen haladhatsz a munkáddal, sok feladatot oldasz meg a napokban. A szerelmi életedben minden a legnagyobb rendben, ha még nincs párod, ne aggódj, hamarosan rád találhat valaki. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Az anyagi helyzeted egy nem várt munkának köszönhetően fellendülhet. Ez segíthet abban is, hogy tudatosabb légy a pénzügyeidben, és kipróbálj néhány spórolási praktikát. A pároddal közös családi programot szervezhettek, de alkalmatok adódik kettesben is időt tölteni. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ezen a héten egy nagy titokról ránthatod le a leplet, de vigyázz, mert nem mindenki fog örülni az igazságnak. A munkádban nagyon jól teljesítesz, és mások előtt jársz a feladatokban. Ez hamarosan meghozhatja a gyümölcsét, és anyagilag is honorálhatják az odaadásod. A szerelmeddel kisebb konfliktusotok lehet, de gyorsan és rutinosan sikerül megbeszélnetek a problémát.  Horoszkópos ékszer »

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük