Heti horoszkóp december 11-től december 17-ig: a Rákra meglepetés várhat, a Szűz szerelembe eshet

Izgalmas időszak következhet a csillagjegyek életében.

Heti horoszkóp 2023. 50. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karácsony előtti héten, annak ellenére, hogy még nincs itt az ajándékok időszaka, a legtöbb csillagjegynek nagy meglepetésben lesz része. Lesznek, akiket egy közeli szerettük fog megajándékozni, és olyan is akad majd, akiben a szerelem lángja lobban fel a napokban. Lássuk, mire lehet számítani december harmadik hetén.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Lassan minden családtagod ajándékát beszerezted, aminek nagyon örülsz. Ne aggódj, jól választottál, hisz odafigyelsz rájuk, és ismered a vágyaikat. Egy régi ismerősöddel futhatsz össze a napokban, aki egy jó lehetőséget oszthat meg veled. Csak rajtad áll, kihasználod-e az alkalmat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Az egyik családtagodnak a segítségedre lesz szüksége, amit meg is adsz neki. A munkahelyeden jól alakulnak a dolgaid, de sokat dolgozol az elismerésekért. Érdemes időt szakítanod a pihenésre is. Harmonikus kapcsolatban élsz a szerelmeddel, aki csak úgy lesi minden kívánságodat. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nehéz döntés előtt állsz, ami szinte mindent megváltoztathat az életedben. Ne feledd: a megérzéseid jól működnek, csak csendesedj el, és próbálj meg figyelni rájuk. Ha szingli vagy, most érdemes lehet belevetned magad az éjszakába. Lehet, hogy egy buliban ismered meg az igazit. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nagy meglepetéssel készülhet számodra az egyik családtagod. Már rég tervezi, hogy átadja neked, de úgy dönthet, a következő napokban a legmegfelelőbb meglepnie téged. Nehéz időszakon vagy túl, de a szeretteid segítenek neked feltöltődni, hogy újult erővel folytathasd a céljaid megvalósítását. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Mindig igyekszel kerülni a konfliktusokat, ám van, amibe kénytelen vagy beleállni. Ha megvéded magad, mások felnézhetnek rád miatta. A munkahelyeden úgy érzed, kihasználnak, ezért elgondolkodhatsz a váltáson. Értékes a tudásod, ne félj változtatni, ha úgy érzed, erre van szükséged. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki csak arra várhat, hogy végre észrevedd. Nézz alaposan körbe a baráti társaságodban, mert lehet, már régóta az orrod előtt van az igazi. A pénzügyeidben stabil vagy, igyekszel spórolni, ami eddig nagyon jól megy. A családodban valaki kifejezheti számodra, mennyire büszke rád, és a munkahelyeden is elismeréseket zsebelhetsz be a következő napokban. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A szerelmeddel egy izgalmas programot eszelhettek ki, ami felpezsdítheti a kapcsolatotokat. Ha még nincs párod, most új jelöltet szemelhetsz ki magadnak, akiről kiderülhet, ő sem közömbös veled kapcsolatban. Rengeteget dolgozol, és hamarosan learathatod a gyümölcsét a munkádnak, csak légy türelmes. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nagyon pozitívan alakulhat a heted. Szinte szívod magadba az ünnep meghitt hangulatát, és a kiegyensúlyozottságoddal másoknak is örömet okozol. Új hobbit is találhatsz, amivel sikerülhet végre teljesen kikapcsolódnod. A szerelmi életed most kicsit háttérbe szorul, de nem bánod, hisz van mivel foglalkoznod így is. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nagy energiával vágsz neki a hétnek, ami a munkádban is meglátszik. Már a hét közepére elkészülhetsz a nehezebb feladatokkal, és még jut időd másoknak is segítséget nyújtani. De ne feledd, hogy a te energiáid is végesek, és szükséged van egy kis relaxálásra. A felszabadult idődet igyekezz pihenésre használni. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ígéretet tettél egy régi barátodnak, de most úgy tűnik, meg kell szegned a szavad. Ebben a helyzetben jobb, ha te magad magyarázod el, miért alakultak így a dolgok. Nagy esély van rá, hogy könnyen megbocsát. Harmonikus a kapcsolatod a szerelmeddel, szinte félszavakból is megértitek egymást. Ha szingli vagy, itt az ideje, hogy letölts egy randiappot, ahol találkozhatsz valakivel, aki levesz a lábadról. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Sok nehézségen mentél keresztül az elmúlt hetekben, amik megedzettek téged. A napokban kihasználhatod az így szerzett magabiztosságot. A kisugárzásod pedig új embereket vonzhat be az életedbe. Ha szingli vagy, új hódolód akadhat. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nem várt pénzösszeg ütheti a markod a napokban, amit ha jól fektetsz be, kamatozni is fog. Sok időt tölthetsz a szeretteid körében, akik már nagyon hiányolták a társaságod. A pároddal sikerül tisztáznod egy kisebb félreértést. Egy barátod pedig kikérheti a véleményed. Igyekezz őszintén elmondani neki, hogy mit gondolsz, ez később még fontos lehet. Horoszkópos ékszer »

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük