Heti horoszkóp december 4-től december 10-ig: a Halak szerelembe eshet, a Vízöntő elismerést kaphat

Tudd meg, mire számíthatsz a következő napokban a horoszkóp szerint!

Heti horoszkóp 2023. 49. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ünnepi hangulat és melegség már beköltözött az otthonokba. Mindenhol gyertyák, égők és díszek jelzik a karácsony eljövetelét, amit sokan tűkön ülve várnak. Ha szeretnél inspirációt gyűjteni, és szívesen kipróbálnál pár otthon készíthető díszt, kattints ide. Lesz, akinek szerelmet hozhat december második hete, egyesek pedig megkaphatják a rég megérdemelt elismerést. Lássuk, mik történhetnek a csillagjegyekkel a következő napokban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A pároddal egy kisebb vitába keveredhettek, ám nem tart sokáig a mosolyszünet, sikerül gyorsan megbeszélnetek a problémát. A munkahelyeden remek lehetőséget kaphatsz a feljebbjutásra, amit már rég vártál. Használd ki az alkalmat, meglátod, nem bánod meg! Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Sürgős segítséget kérhet tőled az egyik családtagod, és olyan dologban lesz rád szüksége, amiben rá is számíthattál fordított esetben. A munkahelyeden minden a legjobban alakul, szépen haladsz a feladataiddal. A szerelmi életed viszont kissé kaotikus, próbálj meg rendet tenni benne! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nehéz időszakon vagy túl, de most lesz lehetőséged kipihenni magad. Ne sajnáld az időt a relaxálásra, hisz újult erővel sokkal hatékonyabb lehetsz. Ha szingli vagy, a héten egy volt szerelmeddel futhatsz össze. Ne aggódj, mert a találkozó megerősíthet abban, hogy jól döntöttél. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ha úgy érzed, eleged van a fáradt, egyforma mindennapokból, akkor most minden adott lesz ahhoz, hogy változtass rajta. Számos lehetőséget kapsz majd a következő napokban, hogy gyökeresen felforgasd az életed. Ne félj belevágni, és hallgass a megérzéseidre! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy váratlan esemény zavarhatja meg a nyugodt mindennapjaidat, de te állod a sarat, és gyorsan alkalmazkodsz. A szerelmed mindenben támogat, és melletted áll a terveid megvalósításakor is. Most rajtad a sor, hogy megmutasd: rád is lehet számítani! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A héten végre akad időd a pihenésre, és a szórakozáshoz az anyagi háttered is adott. Keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, aminek most learathatod a gyümölcsét. A családodban minden a legnagyobb a rendben, és a munkádban is felnéznek rád. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Tele vagy energiával és ünnepi hangulattal, amit a szeretteidnek is átadsz. A lakásod valószínűleg már fényárban úszik, és hangulatos díszek gondoskodnak a meghittségről. Nyugalmat és harmóniát árasztasz, amivel hamarosan olyan embereket vonzhatsz be az életedbe, akikre már nagy szükséged volt. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A következő napokban egy nagyobb nézeteltérésre számíthatsz a pároddal. Igyekezz hidegvérrel kezelni a konfliktust, nehogy elmérgesítsd a helyzetet. A pénzügyeid stabilak, és a spórolás is jól megy. Felkészülve várod a nagy karácsonyiajándék-vadászatot. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A kreatív energiáid most hasznosak lehetnek, és önismereti lépéseid is segítenek a fejlődésben. A következő napokban olyan döntésre szánhatod el magad, amire eddig nem volt bátorságod. Az élet rövid, igyekezz kihasználni az alkalmakat, és minél több emléket és tapasztalatot gyűjteni a barátaid és szeretteid körében! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A hét elején tele leszel lelkesedéssel és motivációval, ezért érdemes lehet a fontos teendőidet erre az időszakra időzíteni. A munkádban válaszút elé érhetsz, ami arra kényszerít, hogy mérlegeld a lehetőségeidet. Jobb, ha beavatod a párodat az élethelyzetedbe, mert segíthet a megoldásban. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Már régóta dolgozol teljes odaadással a munkahelyeden, és olyan feladatokat is elvállalsz, ami nem feltétlen a te dolgod. Bár nem vágytál különösebben az elismerésre, most megkaphatod. Egy tekintélyes felettesed elismerheti a munkád, ami ráébreszthet, mennyire pótolhatatlan vagy. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Hosszú ideje vársz a gyengéd érzelmekre és a szerelemre, amit hamarosan meg is kaphatsz. Egy régi ismerősöd váratlanul lobbanthatja fel a lángot benned. Engedd, hogy minden menjen a maga útján. A munkádban remekül végzed a dolgod, több apróbb sikerben is részed lehet a következő héten. Horoszkópos ékszer »

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük