Heti horoszkóp november 27-től december 3-ig: az Oroszlánnal flörtölhetnek, a Rák új útra léphet

Szerencsés napok várnak a csillagjegyekre!

Heti horoszkóp 2023. 48. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten véget ér a naptári ősz, és decemberrel elkezdődik az ünnepek időszaka. Sokakat lázba hoznak a karácsonyi dekorációk, és igyekeznek meghitt légkört teremteni az otthonukban, de lesz, akit egy flört pezsdít fel, egyeseknek pedig új utakat tartogat a jövő. Lassuk, mi történik a következő napokban a csillagjegyekkel!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A következő napokban számos új feladattal kell szembenézned, de állod a sarat. A munkahelyeden is jól teljesítesz, amit a főnökeid is észrevettek, már nem lehet olyan messze az áhított előléptetés. A családodban béke honol, ha szingli vagy, érdemes kihasználnod ezt az időszakot. Ne utasítsd vissza a barátaid, ha buliról van szó. Lehet ennyi kell csak, hogy megtaláld az igazit. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Tele vagy energiával és szinte izzik a levegő körülötted. Érdemes volt beiktatnod egy kis pihenést, mert most újult erővel vágsz neki a mindennapoknak. A szerelmeddel hamarosan megvalósulhat egy régi nagy vágyatok és a pénzügyeiddel is elégedett vagy. Csak így tovább! Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A családodból valaki a segítségedet kérheti, amit te meg is adsz neki, hisz ő is számtalanszor segített ki a bajból. Igyekszel megmutatni, hogy rád is számíthatnak, de vigyázz, nehogy kihasználjanak. Egy olyan szituációba keveredsz, amihez szükséged lesz a hidegvérre. Ne hagyd, hogy kibillentsenek az egyensúlyodból! Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A következő napokban többször is előfordulhat, hogy amire gondolsz vagy amit érzel, az megvalósul, tehát óvatosan azzal, mit kívánsz. Nagyon nehéz időszak van mögötted, de most a harmónia és a nyugalom veszi át a főszerepet. Lélekben is felkészültél a meghitt karácsonyi napokra, már csak egy szerelem hiányzik, hogy megoszd a szép pillanatokat. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A barátaid elhívhatnak egy buliba, és a legjobb, ha elengeded magad és elfogadod a meghívást, mert sorsfordító lehet ez az esemény. Olyasvalaki flörtölhet veled, akiről már rég álmodozol, vedd fel a kesztyűt és szállj be a játékba. A munkádban rengeteg feladatot rónak rád, amitől egyre fáradtabb vagy. Tanulj meg nemet mondani! Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Úgy érezheted, a teherbírásod határtalan, ám ez nincs így, szánj időt a pihenésre. Meglátod, feltöltődve sokkal jobb eredményeket érsz el. Nagyot csalódhatsz az egyik barátodban, de igyekezz megbeszélni vele a problémát. Lehet, csak egy félreértésről van szó. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Olyan döntéseket kell meghoznod, amelyek másokat is érinthetnek. Ne félj és bízz magadba, mert a megérzéseid jól működnek. A szerelmeddel egy romantikus vacsorán vehettek részt, ami felrázza a kapcsolatotokat, és rájöhettek, hogy több kettesben töltött időre van szükségetek. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nagyon jól teljesítesz a munkahelyeden, és a munkatársaid is bíznak benned. Sokszor támaszkodnak a te meglátásaidra, ami jólesik neked. A barátaiddal viszont kevés időt töltöttél az elmúlt időszakban, igyekezz bepótolni az elmaradt találkozókat. Ne feledd, minden kapcsolatot ápolni kell! Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A következő héten az intuícióid több dologban is segítenek eligazodni. Ez a belső harmóniád jele, figyelj, mit súg a szíved, mert nagy valószínűséggel az a jó megoldás. Ha szingli vagy, most találkozhatsz valakivel, aki kirángathat a szürke hétköznapokból. Adj esélyt neki, hogy megmutassa, mennyire szeret. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Az egyik barátod egy rég vágyott utazással lephet meg. A legjobbkor jön a pihenés, hisz már jó ideje gürizel az elismerésért a munkában. A pénzügyeid jól alakulnak, van, aki ezt ki is használja, és kölcsönkérhet tőled. Gondold meg jól, megbízható-e annyira, hogy segíts neki. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Nézeteltérésetek lehet a szerelmeddel, de gyorsan rendezitek a problémát. Olyan dolgokon törheted a fejed, amelyek megvalósítására eddig nem volt időd. Most azonban minden adott, hogy elérd a céljaidat. Csak tereld a helyes irányba az energiáidat. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Szerencsés napok elé nézel, ugyanis nem várt pénzösszeg ütheti a markod. De a családodban és a munkahelyeden is minden a legjobban alakul. A szerelmeddel töltött idő felvillanyoz, minden szabad percet igyekeztek egymásra fordítani. Ha szingli vagy, most minden adott ahhoz, hogy rátalálj az igazira. Nyisd ki a szemed, lehet nincs is olyan távol tőled, mint gondolnád. Horoszkópos ékszer »

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük