Heti horoszkóp október 16-tól október 22-ig: a Halak meglepő híreket kaphat, a Szűz szerencsés hét elé néz

Nyugodt, harmonikus napok elé néznek a csillagjegyek.

Heti horoszkóp 2023. 41. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nappalok rövidülésével és az egyre hűvösebb időjárással szokatlan lassúság és nyugalom árasztja el az embereket. Ideje a pihenésre és a feltöltődésre koncentrálni. 

A következő héten valaki meglepő híreket kaphat, egyesek pedig rendkívül szerencsés napok elé néznek. Lássuk, mi történik a csillagjegyekkel a héten!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten megtalálhatod a közös hangot a munkatársaiddal, aminek hála hatékonyabban dolgozhattok együtt, mint valaha. A párkapcsolatodban nagyon nyugodt időszak köszönt be, amit mindketten értékeltek, hisz nem volt ez mindig így. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Segítséget kérhet tőled egy hozzád közel álló személy. Megbízhatóságod másokat is vonz, viszont oda kell figyelned arra, hogy ne használjanak ki. Ami az anyagiakat illeti, jól bánsz a pénzzel, és a kitartásod miatt most efelől nem is lehet gondod. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Itt az ideje, hogy szánj egy kis időt magadra, és elutazz valahová kipihenni a nagy hajtást. Ami mögötted van, az igazán tiszteltre méltó, és ez csak a kezdet. Ha így haladsz, nemcsak a munkában vonzod be a szerencsét, hanem a magánéleted is kiteljesedhet. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Élj a mának, és ne félj mindig a következményektől. Ha elengeded magad, és hagyod, hogy az áramlatokkal ússz, egészen új világ tárul eléd. A szerelmi életedben most úgy érezheted, minden rendben, de meg is kell őriznetek a harmóniát, ami nem könnyű munka! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Most minden a helyére kerülhet, ha odafigyelsz a részletekre. A barátaiddal töltött időben kiteljesedsz, de ha szingli vagy, érzed, hogy hiányzik valami. Lehet, végig az orrod előtt volt a megoldás? Csak tenned kell érte, és megkaphatod, amire vágysz! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Rendkívül szerencsés napok elé nézhetsz, amit ki tudsz majd használni. Hajtsd a saját malmodra a vizet, és hívd fel a főnökeid figyelmét arra, mennyit is érsz te valójában. A kemény munkádnak hamarosan meglehet a gyümölcse. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Régóta vágysz már az elismerésre, amit a nagy munkabírásoddal most meg is kaphatsz. De ne feledd, a pihenés is fontos, hogy legyen erőd az új tervekhez. A pároddal nehéz időszakon vagytok túl, de végre ismét értitek egymást: a hullámvölgy csak megerősített titeket. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Most a legkedvezőbbek a kilátások a karrieredben, és nem mellesleg anyagilag is meghálálhatja magát a munkád. Érdemes lehet a párkapcsolatodra is időt fordítani, mert rég be nem váltott programokkal tartozhattok egymásnak. A pénzügyeidben volt egy kisebb visszaesés, ám ha odafigyelsz a költéseidre, akkor nem lesz gond. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Úgy érzed, kész vagy egy kapcsolatra, de valami mégis visszatart. Ha leteszed a múltat, és megbékélsz vele, akkor nyithatod ki igazán az új szerelemnek a szíved. A családodban béke honol, amire most szükséged is van. Élvezd ki a velük töltött időt. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ha szingli vagy, minden vágyad az igazival találkozni, és ezen a héten nagyon közel lehetsz ahhoz, hogy párt találj. A munkahelyeden sokat dolgozol azért, hogy kivívd az elismerést, egy közelgő céges esemény pedig nem várt fordulatot is hozhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy barátod kérheti a segítséged a pénzügyi gondjai miatt. Szerencsére neked meg sem kottyan egy kis pluszkiadás, ezért szívesen adsz kölcsön. De vigyázz, hogy ne ess túlzásba. Ha szingli vagy, belevetheted magad az internetes párkeresésbe. Nem is gondolnád, mennyi meglepetést rejtegethet egy randiapp. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Meglepő híreket kaphatsz egy rég elfeledett barátról, ami feltépi benned a sebeket. Elgondolkodhatsz azon, hogy érdemes-e áthidalni a múlt sérelmeit. A pároddal rég várt utazást tervezhettek. Rátok fér egy igazán kiadós pihenés. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük