Heti horoszkóp szeptember 25-től október 1-ig: a Kost nagy meglepetés érheti, a Bakra rátalálhat a szerelem

Ezen a héten is izgalmas dolgok várnak a csillagjegyekre.

GettyImages-664991364

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rengeteg nem várt esemény történhet ezen a héten. Egyeseket meglepetés érhet, míg mások szerelembe eshetnek.

Lássuk, mit tartogatnak a következő napok a csillagjegyek számára!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Az utóbbi időben túlvállalhattad magad a munkahelyeden, ezért érdemes odafigyelned a pihenésre is, nem beszélve a magánéletedről. A kapcsolatod harmonikus, viszont kevés időt töltötök együtt. Szervezz egy randit, meglátod, értékelni fogja! Az egyik családtagod nagy meglepetéssel állhat elő, ami hatással lehet az egész hetedre. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A magánéletedben szenvedélyes vagy, így a napi stresszt a párkapcsolatod segítségével tudod feldolgozni. Ha szingli vagy, érdemes tovább keresgélned, most minden adott ahhoz, hogy megtaláld az igazit. A munkádban sikeres vagy, és a pénzügyeid sem problémásak. Csak így tovább! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nagyon elfoglalt voltál az utóbbi időben, ezért elhanyagoltad a barátaidat és a magánéleted. Ideje velük is időt töltened. Szervezzetek közösen szórakoztató programokat, és töltődj fel a szeretteid körében, hogy újult erővel vághass neki az újabb feladatoknak. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Minden adott, hogy az új terveidet elindítsd a megvalósulás felé. Leginkább a munkádban léphetsz nagyot előre. De vigyázz, mert ha nem vagy teintettel a saját igényeidre, akkor hamar kimerülhetsz. A szerelmi életed a lehető legjobban alakul, párodban úgy érzed, megtaláltad a másik feled. Ha szingli vagy, érdemes jobban körülnézned a környezetedben, mert az orrod előtt lehet a megfelelő személy. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Az utóbbi időben nem sikerült egymásra hangolódnotok kedveseddel, ezért érdemes minél hamarabb megbeszélnetek a problémát. De nem kell aggódnod, hisz már számos hullámvölgyet túléltetek. A karriered csak úgy szárnyal, de ezt csak magadnak köszönheted. Nagy teherbírásod miatt megbíznak benned a kollégáid. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Az élet számos akadállyal állított már szembe, de hatalmas tetterőd miatt könnyen vetted mindegyiket. Egy váratlan esemény boríthatja fel a heted, de érdemes megőrizned most is a hidegvéred, sokat jelent majd a későbbiekben. A szerelmeddel egymást támogatva haladtok a céljaitok felé. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A szerelmi életed felpezsdülhet a napokban, kapcsolatodba visszatérhet a kezdeti temperamentum. Több lehetőség is eléd kerülhet a héten, élj velük, hisz így juthatsz előre. Barátaiddal szoros köteléket alkottok, és tudod, hogy mindig számíthatsz rájuk, ami a héten különösen jól jöhet. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Hagyd magad rábeszélni egy kis lazításra, és engedd, hogy feltöltődj a barátaiddal. Családtagjaid közül valakinek nagy szüksége lehet rád a héten, te pedig szívesen segíthetsz neki, hisz te is számíthattál rá a bajban. Szerelmi életed a lehető legjobban alakul, most van kibontakozóban a kapcsolatotok. Ha szingli vagy, érdemes lehet többet eljárnod otthonról. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szinte pótolhatatlanná váltál a munkahelyeden, és lehetnek feladatok, amelyeket csak te tudsz elvégezni. Kivételes helyzeted most érdemes lehet kihasználni, és akár fizetésemelésen is gondolkozhatsz. Pénzügyeidre mindig nagyon odafigyeltél, nincs ez most sem másként. Nagy lendülettel haladsz a céljaid felé. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Megismerhetsz valakit, aki teljesen elcsavarja a fejed. Amikor vele vagy, úgy érzed, nincs lehetetlen, és örökké ezt akarod. Rég vágytál a szerelemre, amit végre most megkaphatsz, csak ne agyald túl a dolgot. A munkádban néhány apróbb problémát leszámítva jól érzed magad, és pénzügyeidben is magabiztos vagy. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Már nagyon unod a mindennapi taposómalmot, ezért valami izgalomra vágysz. Hamarosan felbukkanhat valaki, aki segít felrázni az életed. Családodban nem várt probléma adódhat, amit neked kell megoldanod. De te már rutinos vagy az ilyen eseményekben, és hamar visszaállítod a rendet. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Sok feladatod van, de szerencsére van elég erőd elvégezni őket. A magánéletedben is eseménydús időszak várható, és többször szórakozni hívnak. Használd ki az alkalmat az ismerkedésre. Családoddal harmóniában vagy, ami biztonságot nyújt neked. Hálás lehetsz értük. Horoszkópos ékszer »

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

 (Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük