Heti horoszkóp szeptember 4-től szeptember 10-ig: a Szűz elismerésben részesül, a Bika nagy lehetőséget kap

Az ősz beköszöntével rengeteg váratlan eseményre számíthatnak a csillagjegyek.

Heti horoszkóp 2023. 36. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember második hete számtalan különleges eseményt és izgalmat tartogat a csillagjegyek számára. 

Lesznek, akiknek végre beérik munkájuk gyümölcse, és elismerést kapnak odaadásukért, egyesek pedig új lehetőségek elé néznek. Lássuk, mi történik ezen a héten a csillagjegyekkel! 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Egy olyan emberrel keveredsz vitába, akivel nagyon szoros kapcsolatot ápolsz. Viszont sikerül elsimítani a konfliktust, és barátságotok is kiállja a próbát. A munkahelyeden minden a legnagyobb rendben alakul, úgy érzed, végre megtaláltad a helyed. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nagy lehetőséget kapsz a munkahelyeden, amit nem érdemes elszalasztanod, hisz már rég vártál az előrelépésre, ez pedig segíthet neked a feljebbjutásban. Szerelmeddel mostanában elhanyagoltátok a kapcsolatotokat, ezért érdemes beiktatnotok egy kis romantikázást. Lepd meg valami aprósággal, hogy érezze, törődsz vele. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Szeptember eleje nagyon mozgalmasnak ígérkezik számodra. Mind a munkahelyeden, mind pedig a magánéletedben nagy változások jöhetnek. De te tárt karokkal várod, hogy valami új történjen, mert nem félsz az ismeretlentől. Szingliként belevetetted magad a randiappok világába, és szerencsés vagy, mert rengeteg jó embert ismertél meg így. Talán hamarosan az igazi is horogra akad! Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Úgy érzed, rohan az idő, és szeretnéd megállítani, mert olyan sok jó dolog történt veled, amit ki akarsz élvezni. Harmonikus kapcsolatban élsz, ha pedig szingli vagy, akkor épp igyekszel kihasználni a szabadidődet. A szüleid támogatnak, és ez jó érzéssel tölt el. De ne feledd, hogy felnőttél, és egyedül is megállsz a lábadon! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jól alakulnak a pénzügyeid, és sikerül annyit megspórolnod, hogy hamarosan elérhetővé válik az, amire vágysz. Folytasd a megkezdett utat, mert jó irányba haladsz. Hamarosan egy nem várt utazás is szóba jöhet, amit vagy a kedveseddel vagy valamelyik nagyon közeli barátoddal teszel meg. Rád is fér a pihenés, hisz keményen dolgoztál az utóbbi időben. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Már tudod, hogyan engedd el azokat a dolgokat, amikre nincs befolyásod. Ennek köszönhetően sokkal nyugodtabban telnek a napjaid. A munkahelyeden sikerült megoldanod egy összetett problémát, amivel bebizonyítottad, hogy több van benned, mint gondolták. Főnököd hálás ezért, és elismerésben részesít a közeljövőben. Csak így tovább! Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Támogató közeget kapsz egy terved megvalósításához, légy hálás nekik azért, hogy segítenek. Amivel teljesen elégedett vagy, az a szerelmi életed. Úgy érzed, teljesen kiegészítitek egymást. Ha szingli vagy, érdemes most jól körülnézned a környezetedben, van, aki már rég csak rólad álmodik. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A múlt hibáin rágódsz, és azon agyalsz, hogyan tudnád kijavítani őket. Most lesz alkalmad, és lesz benne segítséged is. Valaki jót akar neked, hallgasd meg a tanácsait. Szerelmeddel már régóta terveztek egy közös utazást, a héten lesz időtök a megszervezésével foglalkozni. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nagyon pörgős napok elé nézel, ugyanis sok feladatot bíznak rád a munkahelyeden. Élvezed a munkád, ezért fel sem tűnik, hogy mennyi mindent csinálsz. A párodnak viszont annál inkább, ezért érdemes lehet időt szakítanod a magánéletedre is. Egy romantikus vacsora vagy piknik mindent megold. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Haladsz a céljaid felé, amit pénzügyeid is jól tükröznek. De kedvezően alakul a magánéleted is. Megismertél valakit, akivel úgy érzed, minden gondolatod ismeri, és tudja, mit szeretnél az élettől. Egymást támogatva szinte bármit megtehettek. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ezen a héten kilátásban van egy nyárzáró buli, ahová egy olyan ember hív el, akit már rég szeretnél meghódítani. Itt az alkalom, hogy megmutasd a szerethető oldalad. A pénzügyeiddel viszont bánj óvatosan, az utóbbi pár hónapot megsínylette a pénztárcád. Csak egy kis tudatosság, és minden a helyére kerül. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy olyan beszélgetésben lesz részed a héten, ami a lelked mélyéig felkavar, ám ennek köszönhetően rengeteg dolog egyszerre nyer értelmet. A családod mindenben támogat, és melletted áll, de már hiányzik a meghittség az életedből. Vágysz a szerelemre, ami lehet, hogy közelebb van, mint gondolnád. Horoszkópos ékszer »

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük