Heti horoszkóp augusztus 14-től 20-ig: az Oroszlán kilábal a nehézségekből, a Rák ismét szerelembe eshet

Igazi pezsgés vár a csillagjegyekre a héten!

Heti horoszkóp 2023. 33. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztus harmadik hetében mozgalmas napok elé néznek a csillagjegyek. A nyár végére mindenkinek kijut a szórakozásból, de a munkahelyek is tartogatnak meglepetéseket. 

A szerelmi életben viszont a nyugalomé a főszerep. Szinte minden párkapcsolatban élő csillagjegy megtalálhatja a harmóniát párjával.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ez a hét a te heted! Bármihez nyúlsz, arannyá válik, így érdemes kihasználnod a napokban felbukkanó lehetőségeket. Bár a lehetőségekkel akadályokba is ütközhetsz, könnyedén túljutsz rajtuk. Szerelmeddel összefogva, egymást támogatva juthattok el a céljaitokig. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Legyen szó barátokkal való szórakozásról vagy közös utazásról a pároddal, igazi pezsgés vár rád a héten. De érdemes a munkádra is koncentrálni, hamarosan új lehetőségek bukkannak fel, ami segíthet a feljebbjutásban. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Mostanában kevesebb idő jutott kettőtökre, ezért érdemes a napokban közös programot szervezni a pároddal. Ha szürkének érezted a mindennapokat, akkor ez segíthet színt hozni a kapcsolatotokba. A munkahelyeden minden a legjobban alakul, érdemes kitartóan dolgoznod, mert meglesz az eredménye. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Az elmúlt időszak megviselt anyagi szempontból, de a héten több helyről is rád kacsinthat a szerencse. Itt az idő, hogy fizetésemelést kérj, hisz keményen dolgozol. Hidd el, megérdemled! Sok időt töltesz a barátaiddal, viszont párkapcsolatra is vágysz. A napokban találkozhatsz valakivel, aki fellobbantja benned a lángot. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Nehéz időszakon vagytok túl a pároddal, de sikerült kilábalni a problémákból, és most újult erővel vághattok neki a feladatoknak. Ha szingli vagy leginkább magadra koncentrálsz, ezért mindent megteszel, hogy harmóniában légy önmagaddal. Egy volt szerelmed felbukkanása azonban megzavarhatja ezt a nyugalmat. Ne hagyd! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Izgalmas napok elé nézel, mivel több változásra is számíthatsz az életedben. A történések miatt le kell mondanod a hőn szeretett megszokásaidról, de megéri ráfeküdni a változások hullámaira.  Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Nagyon jó szériád van augusztusban, a heteid eddig is harmóniában teltek, és ez a nyugalom kitart a hónap végégig. Ha magányos vagy, bármikor beléphet valaki az életedbe, akivel szívesen osztod meg a legféltettebb titkaidat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Sok konfliktuson vagy túl, de győztesen szállsz ki belőlük. A munkahelyeden is megvívtad a saját harcaidat, viszont az a jó hír, hogy ezzel elnyerted a tiszteletet. Vigyázz, hogy ne ess túlzásokba, és nem lesz baj. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nagyon fontosak számodra a mindennapok apró örömei, és ezen a héten nem lesz belőle hiány a te életedben sem. Munkatársaiddal jó kapcsolatot ápolsz, és otthon is szeretettel várnak. A családodban viszont neked kell megoldanod egy problémát. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nagyon vágysz már egy kis törődésre, de ne izgulj, nem kell sokat várnod. Ha szingli vagy, ezen a héten találkozhatsz valakivel, akitől minden figyelmet megkapsz, amire vártál. Ha kapcsolatban vagy, lehetőségetek lesz kettesben tölteni pár napot. De ne feledd, a családodban valaki számít rád! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Mindig a saját fejed után mész, és ez most sincs másként. Döntéseid azonban rengeteg új kalandot hoznak erre a hétre. A barátaiddal számos izgalmas sztoriban lesz részetek. Ha pedig párod van, akkor most nyugodtan rábízhatod magad. Tudja, mire van szükséged. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nyugalmadat egy nem várt esemény töri meg, de minden a legjobban alakul. Ez az időszak pénzügyi és szerelmi életednek is kedvez, így ha befektetést terveztél, a legjobb időszakban vágsz bele. A családod mindenben támogat, annak ellenére is, hogy nem ezt mutatják, kiállnak melletted. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(A képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük