Heti horoszkóp augusztus 7-től augusztus 13-ig: a Kos kipiheni magát, a Vízöntő új tapasztalatokat szerez

Szerencsés napok elé néznek a csillagjegyek!

Heti horoszkóp 2023. 32. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hét rengeteg új lehetőséggel kecsegteti majd az összes csillagjegyet. Az pedig, hogy élnek-e vele, csak rajtuk múlik!

Lesznek, akik előtt váratlan kapuk nyílnak meg, másoknak a megszokás biztonsága ad majd megnyugvást. Nézzük, mit jósolnak a csillagok augusztus második hetére!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten kiemelten fontos lesz, hogy elengedd kicsit az irányítást, és pihenj. Erre a hétvége remek alkalmat ad majd! Töltsetek egy kis minőségi időt partnereddel, ha pedig szingli vagy, menj el a barátokkal valamerre. Munkahelyedre új kolléga érkezhet. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Munkahelyeden most pluszmunkák adódhatnak, de szerencsére mindent sikeresen abszolválsz. Ha utazni mész, most minden jól sikerül majd. Párkapcsolatokban szintet léphettek, és szingliként is új tényezők léphetnek az életedbe. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten a szórakozásé lesz a főszerep. Ez lehet egy fesztivál, esküvő vagy egy Balatoni nyaralás. Most igazán sikerül elengedned magad, de legyél óvatos! Szingliként valaki jobban megmozgat, mint hinnéd, ha párod van, valaki akaratod ellenére közelít meg. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Versenyt futsz az idővel ezen a héten, érdemes elgondolkodnod, hogy valamit a következő hétre halassz. Munkahelyeden végre áttörést érhetsz el, és ez a párkapcsolatodra is jó hatással lesz. Szingliként eljátszol a randiappok gondolatával. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Magadhoz képest melankolikusan indul a hét, de hétvégére ennek nyoma sem lesz. Munkahelyeden jobb, ha kompromisszumokat kötsz. Párkapcsolatokban jobban megnyílhattok egymásnak, szingliként pedig egy barátoddal beszélheted ki fájdalmaidat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Komoly felfedezéseket tehetsz önmagaddal kapcsolatban. Lehet, hogy egy gyerekkori traumádat vagy az előző párkapcsolatodat sikerül feldolgozni. Ez a munkakedvedre is kihat majd! Szingliként több hódolód is lehet, párkapcsolatokban pedig a jövő jöhet szóba. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A racionalitás és az érzelmek között ingázol a héten. Egyik nap a józan ész, másik nap a szélsőséges indulatok törnek fel belőled. Karrieredben változás történhet, de ne ijedj meg tőle! Párkapcsolatban kedvesednek kiemelt támogatásra van szüksége. Ha szingli vagy, a héten élvezd ki a flörtölést! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Félreértésekbe bonyolódhatsz a héten, amit jobb, ha mielőbb tisztázol. Egy távolabbi családtagoddal szorosabbá válhat a viszony! Párkapcsolatokban egy közös megoldandó feladat vár rátok, ha pedig szingli vagy, most nincs szükséged senki másra! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy barátodnak segítségre van szüksége, úgyhogy a szokásosnál is empatikusabbnak kell lenned. Ha azonban jól szerepelsz, örökre hálás lesz neked. Munkahelyeden is az emberi kapcsolatok kerülnek előtérbe. Ha párod van, most nyugodtan rábízhatod magad, ha pedig szingli vagy, egy szóló utazást tervezhetsz. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A szokásodhoz híven most is a saját fejed után mész, de most jól is teszed, hiszen az ösztöneid neked dolgoznak. Ha párkapcsolatban élsz, párod most a tenyerén hordoz majd. Szingliként a szerelem helyett a karrierre helyezed a hangsúlyt. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kedvez a hét a komolyabb pénzügyi döntéseknek. Szerencsére most lesz mit a tejbe aprítani. Egy családtagod találkozni akar veled, jobb ha most szakítasz rá időt. Pároddal a szerelmi életeteket próbáljátok feldobni, szingliként pedig ilyen téren új tapasztalatokat szerezhetsz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Éhezed a figyelmet ezen a héten. Ha párkapcsolatban élsz, ezt partnerednek kell megadni, ha pedig egyedülálló vagy, a családodtól vagy a barátoktól kell megkapnod a  törődést. Munkahelyeden jó teljesítményt nyújtasz, és ez mindenkinek feltűnik majd. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Címlapkép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük