Heti horoszkóp június 19-től 25-ig: az Oroszlánt élmények érik, a Kosnak pénz áll a házhoz

Szerencsés napok következnek a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp 2023-25
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Június második fele remek lehetőségeket kínál több csillagjegy számára is. Az, hogy ki mire fordítja majd a szerencséjét, csak rajta múlik.

A nyár jó lehetőség arra, hogy nagy energiákkal vágj bele régóta halogatott terveidbe. Ezen a héten úgy tűnik, a csillagjegyeknek minden a kezére játszik!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Karrieredben végre sikereket érhetsz el, és ezt a főnök is észreveszi majd. Ez akár pénzbeli fellendülésben is megmutatkozhat. Szerelmi életed izgalmasan alakulhat. Ha egyedülálló vagy, egy barátod tehet vallomást, ha pedig párkapcsolatban élsz, váratlan harmadik fél vethet szemet rád. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A hét elején meglepő információknak juthatsz birtokába, de jobb, ha nem adod tovább őket. A munkahelyeden most megéri pluszmunkát bevállalni. A párkapcsolatodat próbára teheti egy döntéshelyzet, de ha mindketten konstruktívan álltok hozzá, vita nélkül is megoldhatjátok majd. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten végre kiélvezheted a megérdemelt pihenést. A szórakozáshoz meglesz az anyagi háttered is, így még nyugodtabb lesz a kikapcsolódás. Egy régi baráttal végre feloldhattok egy konfliktust. Szerelemben ideje, hogy nyíltan beszélj az érzéseidről, hidd el, partnered jó hallgatóság lesz! Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Tele leszel energiával és ünnepi hangulattal. Családi vagy baráti összejöveteleken te leszel az, aki összehoz mindenkit, és feldobja a partit. Munkahelyi környezetedben új kihívásokkal szembesülhetsz, de minden akadályt könnyedén veszel majd. Párkapcsolatban élőknek nyugodt és harmonikus időszak jön el, a szinglik pedig nagy lelkesedéssel vágnak bele a nyárba. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Oroszlánként a nyár abszolút a te időszakod, ez ezen a héten sem lesz másképp. Ha nyaralást tervezel, életre szóló élményekkel gazdagodhatsz. A pénzügyekre sem lesz panaszod, hiszen váratlan bevételre tehetsz szert. A hét második felében új ember léphet az életedbe, aki meglepően nagy hatással lesz rád. Tartós párkapcsolatban egy új helyzettel sikerül megbirkóznotok. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nagy tehertől szabadulsz meg a munkádban, ami már régóta nyomasztott. Ideje, hogy kimozdulj, és tölts egy kis időt a szeretteiddel. A héten az anyagiak miatt megnyugodhatsz, eddigi megtakarításaid végre meghozzák a várt eredményt. Szerelmi ügyekben váratlan fordulat állhat be, és döntéshelyzet elé kerülhetsz. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ezen a héten filozofikus hangulatban leszel, de bizonyos helyzetekben jobb, ha leszállsz a földre. Munkában túlhajthatod magad, ezért jobb, ha a hétvégét pihenésre szánod - a párod is örülni fog neki, ha végre több időt tölthet veled. Ha egyedülálló vagy, vegyél fel egy csinos ruhát, és menj el szórakozni a barátnőkkel! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Végre sikerül egy káros szokásodról lemondani, ami az egészségedre is jó hatással lesz. Pénzügyeid szerencsésen alakulnak majd, hiszen sikerül egy meglepően jó alkut kötnöd. Párkapcsolatodban a közös nyaralást tervezgetitek, amit mindketten izgatottan vártok. Ha szingli vagy, a héten a szokásosnál is több hódolód lesz majd. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A hét elején jó formában leszel, érdemes ezekre a napokra időzíteni a fontosabb teendőket. Munkában válaszút elé érkezhetsz. Mérlegeld a lehetőségeidet, és annak fejében dönts. Szerencsére a szerelemben megértő fülekre lelhetsz, ezért jobb, ha beavatod párodat az élethelyzetedbe. Ha egyedülálló vagy, igazán tartalmas "énidőt" tölthetsz majd magaddal. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Barátaid hiányolhatnak téged, ideje, hogy kivegyél pár nap szabadságot, hidd el, az élet nem fog megállni nélküled! Június második felében érdemes nyitni az emberek felé, hiszen így töltődhetsz fel igazán. Az anyagiak miatt nem érdemes aggódnod, ne sajnáld magadra a pénzt! Párkapcsolatokban is szóba jöhetnek az anyagiak, ne felejtsd, az arany középút mindig a legjárhatóbb! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A hét második felében járj nyitott szemmel, hiszen a hétvége különösen tanulságosnak ígérkezik. Munkában szétszórt lehetsz, de szerencsére ez most nem jár következményekkel. A szerelemben a szívedre vehetsz dolgokat akkor is, ha nem volt mögötte rosszindulat. Ha nyíltan kommunikálsz róla, a párod is jól fog reagálni. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kreatív energiáid a szokásosnál is motiváltabbá tesznek! Nem csoda, hiszen a nyár a romantika, a szórakozás időszaka. A héten az egyedülálló Halak önismereti lépéseket tehetnek, ami a szerelmi életükre is nagy hatással lesz. Párkapcsolatodban újra fellobbanhat a láng. Az izgalmak közepette nehéz lesz rávenned magad a munkára, de ha kitartasz, próbálkozásaid siker koronázhatja! Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Címlapkép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük