Heti horoszkóp május 29-től június 4-ig: a Halak új fejezetet kezd, a Kos nagy esélyt kap

A napokban sokak sorsa fordulhat jobbra.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten sokakkal nagyot fordul a sors kereke: új esélyek, kezdetek, előrelépések, fejlődés ígérkezik. A horoszkóp pozitív napokat jósol.

Természetesen Cupido sem marad rest a héten. Sok szerencsés első látásra esik szerelembe, a meglévő kapcsolatokba pedig pezsgés, öröm költözik. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ez a hét jelentős lehet karriered szempontjából, ugyanis jó lehetőséget kaphatsz. Ez lehet a nagy esély a változtatásra, ám kérdéses, hosszú távon megéri-e. Pároddal új tervetek születik, melynek megvalósítása időigényes lehet. Ha még nincs párod, letisztul, kire is vágysz. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Heted mozgalmasan alakul, most sok mindent sikerül elintézned, amit terveztél. Mire elérkezik a vasárnap, nemhiába leszel elégedett. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, terveiteket boldogan valósítjátok meg közösen. Ha még szingli vagy, jelöltedről kiábrándító infót tudhatsz meg. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó híreket tartogat számodra a hét. Valami, amit szeretnél elérni, végre összejöhet. Ehhez a szerencse segít hozzá. Kedvesed szívességgel fordul hozzád. Segítséged bizonyítja számára, hogy mindig ott vagy neki. Ha még egyedülálló vagy, kínos helyzet ajándékozhat meg új szerelemmel. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A napokban kipróbálsz valami újat, amit eddig soha. Az izgalmas kaland hobbiddá lehet, és hosszú távon örömed lelheted benne. Szerelmeddel egyre szorosabb és szorosabb a kapcsolatod, ami biztonságérzetet ad. Ha még szingli vagy, exedről hallasz alaptalan pletykát. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kellemes meglepetés érhet. Bár nem számítottál rá, annál nagyobb lehet az öröm. Nem véletlen, hogy egész héten mosolyogsz, és pozitív energiát sugárzol. Kedvesed egy vallomása megmelengeti a szíved. Ha még nincs párod, első látásra szerethetsz bele egy illetőbe. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Összefutsz egy régi ismerőssel. A véletlen meglepetésnek igazán örültök majd, hiszen lesz mit mesélni egymásnak. Kedveseddel a hét a humor jegyében telik. A szokásosnál is vidámabbak lesztek. Szingli vagy? Forró flörtbe keveredhetsz, amiből akár több is kialakulhat idővel. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Munkahelyeden kisebb konfliktus, félreértés adódhat egy kollégáddal. Fontos, hogy ezt mielőbb tisztázd, hiszen hosszabb távon negatív hatással lehet a munkakedvedre. Pároddal közösen oldotok meg egy problémát, ami összetartásoktok ékes bizonyítéka. Szingliként új jelöltet szemelhetsz ki. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valami nem olyan, mint amire számítottál? Bármi is legyen az, ne félj reklamálni, szóvá tenni a dolgot. Bátorságod meghozza gyümölcsét. Párkapcsolatod harmonikus. Egy közös baráti program színesíti a hetet. Szingliként egy online társkeresőn meglepetés vár. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Pénzügyeid fejlődést mutatnak, így máris elindulhat a tervezgetés a fejedben, mire is költenél. Jó, ha tudatos vagy: a túlköltekezést megbánhatod! Szíved választottjával kicsit kevesebbet tudtok most ketten lenni, de az idő minősége kárpótol. Szingliként exeddel kapcsolatban jössz rá valamire. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A napokban kevesebb időd lesz magadra, amit már a hét második felétől megérezhetsz: figyelj oda, a levertség, a stresszesség a vészharangok! Pihenj többet! Szíved választottja kellemesen meglep egy reakciójával. Ha még nincs párod, egyszerre két udvarlód is akadhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új feladattal találod szemben magad a munkában. Ezt kihívásként éled meg, inspirálnak az ismeretlen feladatok. Kedvesed tanácsodat kéri egy magánéleti kérdésben, ami feltétlen bizalmáról árulkodik. Ha még egyedülálló vagy, egy régi plátói szerelmed bukkanhat fel. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Új fejezet indul az életedben, melyre kíváncsisággal tekintesz előre. A múltbéli dolgok már fel sem rémlenek, csak a pozitív gondolatok cikáznak a fejedben. Szerelmeddel nyári tervek kerülnek szóba. Ha még egyedülálló vagy, egy randiappon ismerhetsz meg valakit. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Fotó: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük