Tudod, hogyan kell jól sétáltatni a kutyát? Egy hely, ahol ki is próbálhatod
Nyílt napot tartanak a HEROSZ Budapesti Állatotthonban.

kutya
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A HEROSZ Budapesti Állatotthon október 14-én tárt kapukkal vár minden érdeklődőt, hogy az Állatok Világnapja alkalmából idén is bárki megismerkedhessen a gazdira váró védencekkel, az állatotthon munkatársaival és a munkájukat segítő lelkes önkéntesekkel. Idén az eseményre ellátogat Dr. Varga Károly gyermekorvos Rex nevű kutyájával és Barabás Éva, aki egyben az esemény házigazdája is lesz.

Minden társállatnak szerető családban kellene élnie. Sajnos Magyarországon rengeteg kutya és cica él az utcán, a szerencsésebbek menhelyeken, állatotthonokban. A HEROSZ célja, hogy segítse a felelősségteljes állattartás elterjedését, és a hozzájuk került állatokat mielőbb gazdához juttassa.

Jobbnál jobb programok

Barabás Éva, a nyílt nap háziasszonya és a szervezők ezúttal is számtalan érdekes programmal várják a látogatókat. A kutyusokat lehet sétáltatni, a cicákat simogatni, és a kisállatok gondozására, nevelésére vonatkozó kérdésekre is választ kaphatunk. Gazdik és kutyáik együtt tesztelhetik ügyességüket, tanácsot kaphatnak kedvencük kozmetikájával kapcsolatban, a négylábúak szépségversenyre is benevezhetnek.

Nem maradhat el a közös bográcsozás sem, lesz tombola és garázsvásár, melynek bevételét az állatotthonban lakó kutyák, cicák, valamint egyéb állatok életkörülményeinek javítására fordítják a szervezők. A legkisebbeket ingyenes lovaglás, arcfestés és gyereksarok várja.

Dr. Varga Károly gyermekorvostól részletes tájékoztatást kaphatunk arról a rengeteg előnyről, melyek az állatokkal való együttélés során gazdagítják életünket. A Budapesti Önkéntes Katasztrófa Elhárítási Csoport pedig mentőkutyás bemutatót tart az érdeklődőknek. A rendezvény reggel 10 órától délután 15 óráig áll nyitva az érdeklődők előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.

A cikk az ajánló után folytatódik

A HEROSZ Budapesti Állatotthon támogatására immár harmadik alkalommal a PURINA* is kampányt indít, arra kéri az állatbarátokat, hogy 2017. október 9-12. között saját Facebook-oldalukon osszák meg a HEROSZ Budapesti Állatotthon nyílt napi posztját. Az állateledeleket gyártó cég minden megosztást egy adag állateledellel (0,3 kg) jutalmaz, melyet a nyílt napon ad át a HEROSZ Budapesti Állatotthonnak.

Ezt is szeretjük