Vastag Tamás amerika egyik legjobb hangjának nyomdokaira lép!
Újabb karrier állomás?
Te is meghallgathatod, hogyan énekel amerikai módra. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Helló Budapest! Fesztivál négy napján különböző zenei stílusok elevenednek meg. Üdítő zenei kavalkád, nyolc koncert, sok-sok budapesti kedvenc a 25 éves Juventus Rádióval a MOM Kulturális Központban. Ezen a nyáron az igényes könnyűzene kedvelőire nívós és változatos kikapcsolódás vár augusztus 7-10-ig.

Vastag Tamás is a fesztivál fellépői között lesz!

A fesztivál nyitónapján a negyedik Jazzy Dalverseny nyertese Lombos El Marci és a Juhász Attila Jazz Quartet alapozza meg a hangulatot a műfaj szerelmeseinek. Majd koncertet ad a jazz, soul, rock, blues és funky-ban egyaránt otthonosan mozgó, jellegzetes hangú énekes, Charlie, aki örökifjú lendületével minden korosztály kedvence, hiszen ki ne szeretné a jeget dupla whiskey-vel?

Augusztus 8-án Magyarország legnépszerűbb a’capella formációja, a Fool Moon kápráztatja el a Fesztivál közönségét, akiket az Eurovíziós dalverseny közönség-kedvenceként ismerhettünk meg. Az estét Nyári Károly híres jazz-zongorista, énekes koncertje koronázza meg, aki számos világsztárral lépett már színpadra, koncertjeit teltházak fémjelzik és karizmatikus egyéniségével mindig elvarázsolja a nagyérdeműt.

Latinos hangulat

Szombaton, a fesztivál harmadik napján, a forró budapesti éjszakában a latin ritmusoké lesz a főszerep. Először Éliás Gyula jr. dallamai pezsdítik fel vérünk, és hozzák lázba a jazz rajongóit. Később a Crossover RockBand közreműködésével Csordás Tibi, a latin-amerikai dallamvilág meghonosítója, és meglepetésvendégei ragadnak magukkal egy hamisíthatatlan latin fiesztára.

Augusztus 10-én, a fesztivál zárónapján a különleges stílusötvözetű Harmónia Garden zenekar előadásában hallhatjuk kedvenc filmjeink betétdalait, magyar, francia, balkáni és orosz dallamokat, műveket, melyek az autentikus csárdás, a swing, a tango, a jazz, és a django stílusával megfűszerezve kerülnek feldolgozásra.

Az estét és egyben a fesztivált egyedülálló produkció zárja: a Sinatra-est előadói garantáltan minden női szívet megdobogtatnak! Lányi Lala sokoldalú énekes, előadóművész, zeneszerző, szövegírónak az est során kevésbé ismert oldalát muttaja meg nekünk.

Gájer Bálinttól nem áll messze ez a műfaj, hiszen rendszeresen fergeteges swing-produkciókkal kápráztatja el közönségét. Kevesen tudják, hogy a fiatal tehetséget a Sinatra-dalok szeretete mellett dobos múltja is segítette a swing könnyed lüktetésének elsajátításában.

Zenés utazásra invitál minket Vastag Tamás is a múlt század második felének Amerikájába, kiváló énektudásával, remek színpadi mozgásával szintén hiteles előadója Frank Sinatra dalainak.

Kocsis Tibor hangja szívből szól, mosolya csibészes, imádja Budapestet és a swinget, így ő is helyet kapott a szívtiprók között. Végül, de nem utolsó sorban a Sinatra-est fellépői között köszönthetjük Kecskés Tibor Kefirt is, akitől számos bar session során hallhattuk Frank Sinatra népszerű dalait saját zongorakíséretével. Az este közreműködője a Studio 11 Essemble zenekar.

Ezt is szeretjük