Ne lássa a másik, hogy már olvastad az üzenetét!
5 hasznos Facebook-alkalmazás
Tedd még élvezetesebbé a közösségi oldal használatát!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Facebook önmagában is hasznos portál, de vannak olyan plusz kiegészítők, amikkel maximálisan az igényeihez igazíthatod a közösségi oldalt.

Íme, öt hasznos alkalmazás, amivel tetten érheted az ismerősöket, akik nem köszöntöttek fel, vagy elrejtheted, hogy már elolvastál egy üzenetet.

Láttad az üzenetet?

Ha üzenetet küldesz, biztosan örülsz, hogy a Facebookon már megmutatja, ismerőseid elolvasták-e, amit írtál. Ám ha te néznél meg egy levelet, nem biztos mindig örülsz a funkciónak. Ha szeretnéd elrejteni, hogy már olvastad az üzenetet, a Facebook Unseen segítségével megteheted.

Ha Mozilla Firefox böngészőt használsz, ide kattintva adhatod hozzá a kiegészítőt, Google Chrome esetében pedig erre a linkre kell klikkelned.

Születésnapi köszöntések

Ha te is láthatóvá tetted az ismerőseid számára a születésnapod dátumát, a Facebook e-mailben is figyelmezteti őket kicsivel korábban, a nagy napon pedig jobb oldalt meg is jelenik, hogy ma te vagy az ünnepelt. Ez általában még azokat az ismerősöket is köszöntésre sarkallja, akivel egyébként nem túl szoros a kapcsolatod.

Ha szeretnéd megnézni, ki az, aki nem biggyesztett pár kedves szót a faladra az elmúlt évek születésnapjain, a Who Ignored My Birthday segítségével megteheted. Névre és dátumra is kereshetsz.

Automatikus válasz

E-mailben is nagyon hasznos a funkció, amellyel automatikus válaszlevelet küldhetsz, amikor sokáig nem nézed a postafiókod - ez most már a Facebook és a Twitter esetében is elérhető. Ha szeretnéd, hogy ismerőseid tudják, eltart egy darabig, míg érdemben válaszolsz nekik, egy sablonválasz formájában tájékoztathatod őket erről a Relaxed nevű alkalmazás segítségével.

Csoportok

Ha nem vagy megelégedve a Facebook beépített csoportlétrehozó szolgáltatásával, egy külső alkalmazás segítségével is kontrollálhatod, mely tartalmaidat kivel szeretnéd megosztani. Az AVG Crowd Control ezt teszi lehetővé.

Ki törölt az ismerőseiből?

Bár korábban már bemutattunk, hogyan követheted nyomon az ismerőseid összetételének változását, most egy még jobb kiegészítőt mutatunk, ami a böngésződve beépülve figyeli a kontaktlistádat, és jelez, ha változást észlel. Az Unfriend Notify for Facebook esetében csak ki kell választanod, hogy milyen böngészőt használsz, és a zöld gombra kattintva aktiválhatod az alkalmazást.

Ezt is szeretjük