Egy modell miatt dobta barátnőjét az énekes
Szerinted melyik lány a szebb?
Harry Styles nem vesztegeti az idejét, ha a nőkről van szó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár alig egy hónapig tartott Taylor Swift és Harry Styles románca, szakításuk híre mégis bombaként robbant.

Harry Styles
Cara Delevingne

Az okokra vonatkozó találgatások száma az egekig nőtt, de most úgy tűnik, végre kiderült, miért lett vége a sztárpár kapcsolatának: Harry exe van a dolog mögött.

Miért lett vége?

Mikor napvilágra került Taylor és Harry különválása, felröppent egy hír a fiatalok közti nagy veszekedésről. Az énekes és barátnője ugyanis egy közös hajókiránduláson vettek részt, amikor csúnya vita alakult ki köztük, ami után a lány hazautazott, már Harry nélkül. A One Direction tagja azonban a hajón maradt, és tovább bulizott a barátaival.

Ekkor még nem lehetett tudni, hogy a szakítás kiváltó oka a hajón lezajlott veszekedés volt, vagy maga a tény, hogy a fiú nem követte a szárazföldre Taylort. Az sem volt bizonyos, miből indult ki a vita - voltak, akik úgy gondolták, a fiú túlságosan prűdnek tartja Taylort, mások szerint viszont az énekesnő rendezett féltékenységi jelenetet Harry és egy bizonyos szőke lány miatt.

Egyik verzió sem bizonyosodott be, és egészen mostanáig csak a találgatásokba lehetett kapaszkodni. Néhány napja azonban tisztázódni látszik az eset, és a valódi kiváltó ok nem szerepel az eddigi tippek között.

Cara Delevingne keze van a dologban

Harry Styles és a Burberry modellje, Cara Delevingne korábban már randiztak egymással, de a lány akkor véget vetett a dolognak. Úgy tűnik, az énekes nem tud túllépni azon, hogy ezúttal nem ő mondta ki a kapcsolat végét, hanem vele szakítottak, és Cara valósággal megbabonázta. Bennfentesek szerint Taylor választás elé állította a fiút, mert nem akart második lenni az életében, és Harry végül Cara mellett döntött.

Bár a szőke modell állítólag nem akar semmit a One Direction énekesétől, és a karrierjére koncentrál, mégis közel állnak egymáshoz, és Harry nem tervezi feladni addig, amíg meg nem szerzi magának Carát. A barátai szerint a fiú még azt sem tartja kizártnak, hogy megtalálta az igazit, de a híreszteléseket még egyik érintett sem erősítette meg.

Szerinted Cara Delevingne vagy Taylor Swift a szebb?

Ezt is szeretjük