Hány gyereked lesz? Ezt a vonalat nézd meg a tenyereden

Vajon hány gyermeket tartogat neked a jövő? A tenyeredből könnyedén ki tudod olvasni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Életed fontosabb eseményei jelet hagynak a tenyeredben. Ahogy a krízisek, mélypontok megtalálhatók, ugyanígy a boldogság, az örömteljes fordulatok is fellelhetők benne. Például a gyerekek száma és neme egyértelműen kiolvasható a kezedből.

Szeretnél ikreket, vagy egy fiúra és egy kislányra vágysz? Nincs más dolgod, mint elemezni tenyered vonalait, és rögtön megtudhatod, lehetséges-e az álmod.

A szívvonal üzenete

Első lépésben figyeld meg a szívvonaladat, ha ívelt és erőteljes, az szenvedélyről, gazdag érzelmi életről és gyermekek utáni vágyról árulkodik. Ha gyenge és szaggatott, a szexualitás nem központi téma az életedben. Természetesen ettől még vágyhatsz családra, de a teherbeesés nehezebb lesz, hosszabb ideig is eltarthat, talán még orvosi segítséget is igénybe kell hozzá venned. Az ábrán látható határozott szívvonal érzékeny, gondoskodó személyiséget takar, igazi anyatípust.

Gyerekvonalak a kisujj alatti részen

Miután megvizsgáltad a szívvonaladat, fordítsd a figyelmedet a felette elterülő részre. A gyermekeket jelölő vonalak a kisujj alatti részen találhatók - függőleges lefutásúak -, és a tenyér külső élétől befelé haladva kell őket számolni. Figyeld meg a házasságvonalaidat is - melyek ugyanezen a részen találhatók, csak vízszintes lefutásúak.

A gyerekvonalak általában közvetlenül a házasságvonalból felfelé indulnak, de előfordulhat, hogy nem érnek teljesen hozzá. Ezek a kis barázdák jelölik a potenciális gyermekáldást: a legidősebb gyermeket jelző vonal mindig a kéz külső éle mellett fut.

Milyen neműek?

Ha már megtaláltad a vonalakat, és megszámoltad, hány gyermekre számíthatsz, a következő lépésben határozd meg a nemüket. Ehhez nem kell mást tenned, mint alaposan szemügyre venni a vonalakat. A hosszú, vastag vonal fiúra utal, míg a halványabb, keskenyebb rovátka kislány érkezését mutatja. Az ábrán látható vízszintes vonal egy erős párkapcsolatot jelez, melyből két gyermek születik - ezt jelzi a két függőleges, fekete vonal. A vastagabb vonal egy fiút, míg a vékonyabb egy lány érkezését mutatja.

Kétágú vonal - ikrek érkezése

Biztosan te is eljátszottál már a gondolattal, milyen lenne egyszerre több babának életed adni. Persze az ikrek érkezése dupla gond, de természetesen a vele együtt járó öröm is kétszeres - vagy háromszoros. Nézd meg újra a házasságvonalból kiinduló gyermekvonalaidat, ezekből meg tudod állapítani, hogy van-e esélyed ikrek érkezésére. Egyértelmű jel, ha látsz rajtuk elágazást. Az ábrán látható kétágú villa ikerszülést jelez, hármas ikrek esetén háromágú vonalat figyelhetsz meg a tenyeredben.

Még mit láthatsz?

Ne ijedj meg, ha 10-15 gyermekvonalat fedezel fel a tenyeredben. Ezek nem mindig jelölnek hús-vér gyerekeket, az alkotómunka gyümölcse is ezen a területen jelenik meg. Ha már régóta játszadozol a gondolattal, hogy könyvet írj, fess, vagy bármilyen kreatív tevékenységet folytass, a lehetséges alkotások jelei itt találhatók.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Figyeld meg, hogy a gyerekvonalak közül akad-e olyan, amelyik átszeli a házasságvonalat. Ennek is jelentősége van: a kedvenc gyerekedet jelöli, akit a legjobban elkényeztetsz majd. Ha pedig kéznél van egy nagyító, akkor tüzetesebben is megvizsgálhatod a gyermekvonalakat: az ezekből induló elágazások az unokáidat jelzik.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük