Hány éves az agyad? Teszteld le most! - Csak pár kattintás!

Kíváncsi vagy, a valós korod tükrözi-e, hogy milyen szinten vagy szellemileg? Teszteld!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kíváncsi vagy, hány éves az agyad? Ide kattintva megtudhatod: csak el kell végezned hozzá egy egyszerű tesztet - ehhez kattints a Play gombra!

Kilenc kék golyót látsz majd, amelyek szintről szintre különböző kombinációkban ugranak fel. Meg kell jegyezned, melyik gömbök mozdultak el, és milyen sorrendben, majd eszerint rájuk kell kattintanod. Ha sikerrel jártál, jön a következő kombináció, a feladat pedig szintről szintre egyre bonyolódik.

Ahol elhibázod, a program kiszámolja az agyad korát, és kiírja a számot. Ha szeretnél, több ilyen játékot is játszhatsz, az elhibázott szint után felugró ablakban megjelenő Next game gombra kattintva. Ezekkel a feladványokkal nem csak az agyad korát állapíthatod meg, de a rövid távú memóriádat is fejlesztheted, ha naponta gyakorolsz rajta.

Észreveszed az embert a képen?

Az alábbi képek mindegyikén elrejtettek egy - vagy több - arcot, illetve embert: az összeset megtalálod?

Becsapós fotók! A legtöbben nem látják meg elsőre az embert a képen

Nézegess képeket!

Elolvasom

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Ezt is szeretjük