Ilyenek az állatok, amikor úgy érzik, nem látja őket senki: gyönyörű fotók készültek

Az állatvilág legszebb pillanatait örökíti meg a holland fotós.

Gyönyörű vadfotók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A világ tele van nagyon tehetséges természetfotósokkal, akik igazán különleges módon mutatják meg a körülöttünk lévő világot. Ilyen a holland vadfotós, Dick van Duijn is, aki hatalmas rajongója az állatoknak, képein pedig a legszebb pillanataikat örökíti meg.

A fiatal művész sokat utazik, hogy a lehető legváltozatosabb állatokkal találkozzon, nagy álma pedig az, hogy az Antarktiszon figyelhesse meg a pingvinek mindennapjait. Nemrég azonban csak Belgiumig jutott, ahol egy gyönyörű, őszi sorozatot készített a vadvilágról.

Varázslatos képeken az állatvilág

A fotós elárulta, hogy rengeteg türelemre van szükség, és nem mindig sikerülnek jól a képek, van, hogy egy nagyszerű pillanatra akár nyolc órát is vár egy helyben. Szeret az erdők és rétek élővilágába beleolvadni, hiszen így az állatok nem veszik észre, nem riadnak el, és úgy viselkednek, mintha senki nem látná őket. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

(Képek forrása: dickvanduijn / Instagram)

Ezt is szeretjük