Gyanútlanul pecázott a pár egy alaszkai tó mellett, amikor felbukkantak a grizzlyk: videón a gyomorszorító találkozás

Ezt a kalandot soha nem felejti el a házaspár.

Grizzly találkozás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az alaszkai Crescent-tó csodálatos helyszín egy kis zavartalan horgászáshoz. A táj nyugodt és gyönyörű, a tó tükörsima vize és a háttérben látható hegyek látványa megnyugtatja az embert.

A nyugalom azonban nagyon hamar véget érhet, ha hirtelen megtermett grizzly medvék bukkannak fel a láthatáron. Ez történt Veronica Rigorral és a férjével. A döbbenetes esetről videó is készült.

Grizzly találkozás

A Veronica Rigor és férje által készített videó leírása szerint a házaspár egy nagyon sikeres pecázós napon volt túl, melynek során egymás után fogták ki a szebbnél szebb halakat a Crescent-tóból, amíg egyszer csak fel nem tűnt négy grizzly medve a közelükben. Rigorék beszálltak a csónakjukba, és kiáltozva próbálták elűzni a medvéket. Az egyik társuk ezalatt azonban épp a közelben található mellékhelyiségben tartózkodott.

Az esetről készült videót a Daily Mail posztolta a Facebook-oldalára:

"Készen álltunk volna, hogy elmeneküljünk a csónakkal, de az egyik társunk a mosdóban volt a fák között. Vagy elmenekülünk, és itt hagyjuk őt a szigeten, vagy megkockáztatjuk, hogy megegyenek minket a medvék, amíg megvárjuk. 

Persze úgy döntöttünk, hogy megvárjuk. Amikor végzett, és odaért hozzánk, sikeresen fel tudtuk segíteni a csónakba, miközben az egyik medve épp a nyomunkban rohant" - idézi a nőt a whiskeyriff.com.

A videó még tavalyelőtt készült, de az internet újra felkapta, és az elmúlt néhány napban több millióan megnézték a hihetetlen kalandról készült felvételt.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Több száz szelfit lőtt magáról egy medve Coloradóban: ilyen jó képeket készített

Egy medve talált egy vadkamerát a coloradói Boulderben, és az annyira megtetszett neki, hogy több száz szelfit készített vele.

Több száz szelfit lőtt magáról egy medve Coloradóban: ilyen jó képeket készített

Egy medve talált egy vadkamerát a coloradói Boulderben, és az annyira megtetszett neki, hogy több száz szelfit készített vele.

Elolvasom

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük