Gregor Bernadett és Görög László egy ágyban
Egy szerelem hat korszaka a színpadon
Milyen is a házasság a nászéjszakától az öregkorig?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Családi ágy című vígjáték mintegy száz éve született a belga szerző, Jan De Hartog tollából. A darab egy házasság történetének hat epizódját mutatja be az esküvőtől egészen a korai öregkorig. Az előadás két szereplője Gregor Bernadett és Görög László.

Családi ágy

Egy ágy, egy házasság, és a házasságnak hat élethelyzete. A két embert a valódi szerelem hozta össze és tartja egymás mellett. De ennek a szerelemnek is próbatételeket kell kiállnia.

A kacagtató, megható jelenetek végigvisznek 20 év történésein, melyekben csak egy állandó, változatlan elem van: a nagy családi ágy a mama által hímzett párnával.

Nászéjszaka és szülés, féltékenység és önvád, hűség és hűtlenség követik egymást a kapcsolatban, hogy aztán a végén mindig ott legyen kéznél a régi bútordarab, az igazi megoldás. És mindez a múlt század fordulóján, a békésnek induló 1900-as évek elején.

Szereposztás, munkatársak

  • Michael - Görög László
  • Ágnes - Gregor Bernadett
  • Rendező munkatársa - Mester Éva
  • Rendező - Pozsgai Zsolt
  • Látvány - Wieber Marianne

 A darabot az V. kerületi Komédium Színházban láthatod. Ide kattintva megnézheted a színház havi műsorát. A jegyrendelésről bővebb információkat itt kaphatsz.

Ezt is szeretjük