Brutálisan elbánt a futár a törékeny csomaggal: háborognak a vásárlók

Külföldön nem példátlan, hogy hagyják az esőben ázni a csomagot, ledobják a kocsibehajtóra, vagy össze-vissza zúzzák a törékeny árut.

rossz futárok nyitó
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha az ember az interneten rendel valamit, sajnos nem lehet benne száz százalékig biztos, hogy a csomagja sértetlenül érkezik meg. Persze a legtöbb futár óvatosan bánik a rá bízott küldeményekkel, és azok az esetek többségében problémamentesen célt érnek, de bizony olyan is előfordul, hogy a terméknek a szállítás során a biztonságosnak tűnő csomagolás ellenére is baja esik.

A nem megfelelő kezelés vagy egyéb anomáliák eredményeképpen olyan, csomagnak nevezett valami érkezik meg a címzetthez, amit mintha csak egy feldúlt rozmárcsorda szaggatott volna szét agyaraikkal, miután alaposan ráhemperegtek.

Sérült csomagok

Az alábbi, külföldön készült képek láttán elgondolkozik az ember, vajon ha az járna így, aki így szállította az értékes csomagot, hasonló helyzetben hogyan érezné magát? A Bored Panda felháborodott felhasználói osztották meg rossz tapasztalataikat az olvasókkal: némelyik szállítmány annyira borzalmas állapotban van, hogy az ember szinte már csak nevetni tud rajta kínjában.

Kiemelt kép: Getty Images

Ezt is szeretjük