Mi történt? Egy egész hadsereg halt meg egyszerre az alagútban

A történelem néha rejtélyes meglepetéseket tartogat. Képeken hét rémisztő régészeti lelet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a történelem az írásos emlékek és más fennmaradt anyagok segítségével nagyjából leképezhető, vannak olyan vakfoltok, amelyeket örök rejtély övez, és olyan meglepetések is felbukkanhatnak, amikre soha senki sem gondolt volna.

A régészek munkája nemcsak nehéz, de érdekes is, hiszen sohasem tudhatják, mire bukkannak. Számtalanszor előfordult már, hogy olyan leletek kerültek elő, amelyek mindent megváltoztattak. Ám nemcsak értékes információkra derült fény: olykor bizarr, ijesztő vagy rettenetes dolgokat fedeztek fel.

Az alábbi hét példa is ilyen: képeken is megnézheted minden idők legijesztőbb régészeti leleteit. Csak erős idegzetűeknek!

Rémisztő leletek

Kattintsd végig a képgalériát, nézd meg fotón a bizarr leleteket, és tudd meg, melyikhez milyen történet kapcsolódik!

Minden idők legrémisztőbb régészeti leletei: hátborzongató múlt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük