8 egészen furcsa állati szokás: az ájuló kecskétől a hiú zebrapintyig

Az állatvilág különböző fajai olykor nagyon különös módon viselkednek.

GettyImages-530563124

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néha azt szokták mondani, hogy nincsenek csodák - pedig elég egy kicsit szétnézni az állatvilágban, és máris láthatjuk, hogy ez tévedés.

Az állatvilág változatossága már önmagában is egy csoda, de a különböző fajok egyéni tulajdonságaira is okkal csodálkozhatunk rá. Legyen szó tollas, szőrős vagy éppen pikkelyes élőlényekről, számos olyan viselkedéssel találkozhatunk, melyet elsőre váratlannak, meghökkentőnek, furcsának vélünk. 

8 furcsa állati viselkedés

Ott vannak például azok a kecskék, melyek ijedtükben elájulnak, de a párválasztásban rendkívül hiú zebrapintyekről se feledkezzünk meg. Más fajok lakóhelyüket választják rendkívül szokatlan módon, és előfordul, hogy védekező vagy épp táplálkozási szokásaikkal válnak igazán érdekessé.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük