8 hihetetlen állat, ami első ránézésre növénynek tűnik: ez a béka szakasztott olyan, mint egy száraz falevél

Noha nem növények, ezek az állatok elsőre megtévesztésig hasonlítanak rájuk.

GettyImages-505472918

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sietős mindennapokban hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy rácsodálkozzunk a természet szépségeire, különlegességeire.

Érdemes időt szánni erre, de nemcsak séta vagy túra közben, hanem az internet adta lehetőségeket is kihasználva, hiszen számos érdekes faj tőlünk távoli tájakon él. Egyes állatokat az teszi igazán különössé, hogy mesteri rejtőszínükkel tűnnek ki az élővilág fajai közül. Azaz, éppen beleolvadnak a környezetükbe, hiszen olyan külső jellemzőkkel áldotta meg őket a természet, hogy már-már láthatatlanok. Mimikrijük abban segíti őket, hogy megvédhessék magukat a rájuk leselkedő ragadozók elől, valamint, hogy nagyobb sikerrel vadászhassanak a prédáikra.

8 különleges, láthatatlan állat

Ezeket a fajokat érdemes alaposabban is szemügyre venni: bár állatok, első blikkre növénynek tűnnek. Bámulatos rejtőszínük a természet remekműveivé tette őket.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük