Két elhunyt politikus is nyerni tudott az amerikai választáson
Lapunk hetente gyűjti az abszurd híreket, íme, az újabb adag. Amerika, bíróság, Tina Turner.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újra jelentkezünk abszurdhírek-rovatunkkal, a mezőny ezen a héten is erős: íme, a nő, akit hülye vagyok feliratú tábla viselésére ítélt a bíróság, és Tina Turner, aki tökéletes madárijesztőnek. Az amerikaiak is alkottak, két olyan jelöltet is megválasztottak, aki már nem él. A végén szavazz, hogy szerinted mi volt a hét legabszurdabb híre.

Büntetett a bíróság: hülye vagyok táblát kell viselnie egy egy nőnek

Önmagát hülyének minősítő felirattal kell ácsorognia annál az útkereszteződésnél, ahol súlyosan megszegte a szabályokat.

A 32 éves Shena Hardin Clevelandben hajtott fel a járdára, ráadásul azért, hogy kikerüljön egy iskolabuszt. A Yahoo amerikai hírportál jelentése szerint felelőtlenségéért egy hónapra bevonták a jogosítványát, megbírságolták 250 dollárra, és arra ítélték, hogy két nap egy-egy órán át a kereszteződésnél ácsorogjon a következő felirattal: Csak egy hülye hajt fel a járdára, hogy kikerüljön egy iskolabuszt. (MTI)

Tina Turner a legjobb madárijesztőnek

A rocknagymama eme képessége egy brit repülőtéren mutatkozott meg. A gloucesteri Staverton légikikötőnek sok gondot okoznak a varjak és a sirályok. Hogy elmenjen a kedvük a kifutópályák mellé fészkelni, a repülőtér személyzete jókora hangfalat tett egy furgon tetejére, és zenét kezdett bömböltetni. (MTI)

Két halott is győzni tudott az amerikai választásokon

Két halott is győzni tudott az amerikai választásokon, méghozzá meggyőző fölénnyel, annak ellenére, hogy már hetekkel korábban elhunytak. A versenyek mindegyike helyhatósági tisztségért folyt.

Az egyik halott, a 96 éves Earl Wood Floridában diadalmaskodott annak ellenére, hogy évek óta a szemére vetették: be sem jár a hivatalba, csak felveszi fizetését. Woodnak még így is sikerült megszereznie a szavazatok 56%-át. Élő ellenfelei feltehetően nagyon csóválták a fejüket azon, hogy holtan sem tudták legyőzni az aggastyán léhűtőt. A küzdelem Orange megye önkormányzati adóbeszedői posztjáért folyt. Wood végelgyengülésben hunyt el október 15-én.

A másik halott Alabama államban diadalmaskodott. Ő három nappal korábban, október 12-én halt meg, 77 éves volt. Ő is meggyőző fölénnyel nyert - adta hírül a brit Metro újság. (MTI)

Ezt is szeretjük