Egy apróságot távolított el képekről a fotós, mégis teljesen megváltozott a hangulatuk

Arra kérte az embereket, tartsák meg ugyanazt a pózt, de valamit elvett tőlük: teljesen megváltoztatta az egész helyzetet.

Fotók telefon nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az emberek manapság hajlamosak teljesen megfeledkezni a környezetükről, arról, hogy mi zajlik valójában körülöttük.

Nemcsak az utcán vagy a családi programokon, hanem otthon, a párjukkal vagy a gyermekeikkel töltött idő során is igen gyakori, hogy nem egymásra figyelnek.

Fontos dolgot törölt a képekről a fotós

Eric Pickersgill már régóta figyelte ezt a fajta viselkedést, társas kapcsolatok átalakulását, gyengülését, és ezek a változások ihlették egyik fotósorozatát is. Különböző szituációkban örökített meg embereket, majd egy ma már sokaknak létfontosságú apróságot távolított el róla. Az eredmény bár kicsit vicces, nagyrészt inkább elszomorító, elgondolkodtató és kiábrándító lett.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Képek: Eric Pickersgill, www.removed.social.

Ezt is szeretjük