Benőtt a feje lágya? Kimarad a botrányokból a magyar előadó
Fluor Tomi örül, hogy a rajongók a munkájára kíváncsiak, és nem azért futott be, mert botrányhős volt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egyik legmegosztóbb magyar előadó, Fluor körül mostanában jobbnál jobb dolgok történnek. 

Fluor Tomi

Egy felmérésből kiderült, milyen sokan keresnek a nevére az interneten, és ami a legjobb, még film is készül az életútjáról.

Fluor Film

"Karácson Tamás… Kicsoda? Ja, hogy a mizus-legós! Fluor! Dokumentumfilmünk főszereplője az ezerarcú előadó, akire gyakran sütik rá a tinisztár bélyeget, pedig már rég nem tini, és a legkevésbé sem sztár.

Egy életvidám hétköznapi fazon, aki úgy váltogatja a zenei stílusokat, mint más az alsóneműjét - egyszerre a mainstream altere és az underground poppere.

Ugyanolyan sokszínű, mint a baseballsapkái, és ugyanolyan lelkes, mint tizenéves korában. Sokan utálják, de sokkal többen szeretik.

(...) Út a székesfehérvári panelrengetegből az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb magyar slágeréig - és még azon is túl!"

Ezekkel a sorokkal került napvilágra a héten a Fluor Film hivatalos előzetese. A mozikban december 20-tól láthatod majd a dokumentumfilmet, amely próbálja megfejteni a megfejthetetlent, a Fluor-jelenséget, olyan megszólalókkal, mint Nagy Feró, Papp Szabi, Soerii & Poolek, SP, Eckü, Pixa, Hajós András és Karányi Dani.

Rosszkedv ellen

Bár Fluor már valóban nem tini, ő is megküzdött azzal, amivel mindenki ebben a korban: a tinédzserkori hangulatingadozásokkal. Nézd meg, hogyan lehet túlélni!

A legkeresettebb híresség

A Google Hungary, mint minden év végén, idén is elkészítette a listát, melyből kiderül, mire kerestek a legtöbben az esztendő folyamán. A Magyarországon az idén legtöbbször keresett magyar hírességek sorának elő helyén nem más, mint Fluor trónol.

A rapper meghatódott az eredménytől, és Facebook-oldalán fejezte ki, mennyire örül. Leginkább azért boldog, hogy nem kell hatalmas botrányokat produkálnia vagy kétes ügyekbe keverednie azért, hogy az emberek kíváncsiak legyenek rá.

Ezt is szeretjük