Fluor Tomi megható ajándékot kapott
10 éves a VIVA Teleton
December 15-én és 16-án sor kerül a jótékonysági műsorra, a VIVA Teletonra, mely éppen tízéves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ebben az évben is konkrét céllal indul a Viva Teleton: a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát szeretné támogatni.

Fluor Tomi

Segítséget nyújtanak abban, hogy a klinika intenzív osztályának felújítása megvalósulhasson.

Sztárok a klinikán

Évről évre több sztár csatlakozik a kezdeményezéshez: Iszak Eszti, Odett, SP, Fluor Tomi és Majka együtt látogattak el a gyermekkórházba, hogy néhány órára önfeledt mosolyt varázsoljanak a kis betegek arcára. A szeretet ünnepéhez közeledve, több éves hagyományát követve a VIVA is kiveszi a részét a jótékonyságból. Idén is egy egész hétvégét szánnak erre, ezúttal december 15-én és 16-án kerül sor a kétnapos jótékonysági akcióra, amelynek keretében a Tűzoltó Utcai gyermekkórháznak gyűjtenek.

Különlegesség lesz a csatorna a maratoni, napi hétórás adása alatt, hogy a rengeteg sztárvendégnek bizonyos összegek elérése esetén különböző izgalmas feladatokat is végre kell majd hajtania.

A VIVA Teleton kezdeményezése mellé évről évre több híresség áll, akik adományuk mellett jelenlétükkel is próbálják felvidítani a kis betegeket. Iszak Eszti, Odett, SP, Fluor Tomi és Majka együtt látogatták meg a kórházban fekvő gyermekeket, akik helyzetük ellenére vidáman fogadták a meghatódott sztárokat. Ezekre az órákra maguk a gyerekek is el akarták felejteni, hogy betegek, a szemükben pedig őszinte öröm csillogott.

Szívmelengető látogatás

A csatorna új, saját gyártású realityje, A stáb a tanyán forgatása óta jó barátságot ápoló Iszak Eszti és Odett megrázónak és egyben felemelőnek is tartotta a látogatást.

- Ez már a harmadik alkalom, hogy részt veszek a VIVA Teletonban, de mindig megrázó kórházban lenni, különösen beteg gyerekek között. Ezek a kicsik annyi szeretet adnak nekünk, hogy még ők feledtetik el velünk, hogy hol vagyunk - mondta Iszak Eszter.

Odett is hasonlóan szívmelengetőnek tartotta a gyerekek kitartását: - Nagyon jó ez a kezdeményezés, fontos, hogy minél jobb legyen a kicsiknek. Az önfeledtségből, ami árad belőlük, abból, hogy a helyzetük ellenére tervük van a jövőre, sokat tanulhat mindenki a kitartásról.

 Fluor Tomit egy saját készítésű rajzzal is meglepte a kórház egyik kis lakója.
- Jó volt a gyerekekkel lenni, aranyosak és lelkesek voltak, még rajzot is kaptam egy mosolygós, izomsorvadásban szenvedő kislánytól - mesélte Fluor. - A legfontosabb tanulsága a látogatásnak számomra az volt, hogy a boldog arcokon lehetett látni, milyen erőt képviselünk. Ezt át kell tudnunk adni a rászorulóknak.

A VIVA Teleton élő műsorára december 15-16-án kerül sor, de az adakozó hívásokat már november 15-től várják egészen december 31-ig. Az emelt díjas hívásokból befolyt összeg mind a kórházhoz kerül. Segíts Te is a Teleton-vonalon keresztül: 13600-36 Őrzők Alapítvány. A hívás díja 250 forint.

Nemzetközi eredmények

Az immáron 120 éves múltra visszatekintő Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekklinika, ismertebb nevén a Tűzoltó utcai Gyermekklinika egyebek között a magyarországi gyermek tumor-leukémiai központ: itt kezelik hazánk nagyjából minden második daganatos gyerekét.

Védelem a legkisebbeknek is

A Fénylő csillag nevet viselő fertőtlenítő, légfrissítő olajkeverék jó szolgálatot tesz, ha a baba vagy a kisgyermek beteg, sőt, megelőzés szempontjából is. Akár már újszülött kortól is párologtathatod a gyerekszobában.

Tudj meg róla többet!

Promóció

A terápia nyomán betegeik 70%-a gyógyultan távozik. A Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványa, az Őrzők Alapítvány 1989-ben alakult - célja a klinika rendszeres és folyamatos anyagi támogatása, a súlyos betegségben szenvedő gyermekek kórházi körülményeinek javítása.

Ezt is szeretjük