Fluor döntött: nem lesz többé celeb

Csúnyán kiakadhat rá a szakma

Fluor Tomi szeretné, ha a jövőben nem celebként gondolnának rá, ezért is írta új dalát.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fluor Tomi idén már a harmadik klipjével jelentkezik, ez a szám azonban eltér a korábbiaktól, mind hangzásában, mind pedig témájában.

Az Aktívnak adott interjújában Fluor elmondta, elege van abból, hogy a megélhetési celebek közé sorolják, ezért is készült videoklip új számához, a Köpködéhez, amelyben jó néhány médiaszemélyiségnek beszól - ebből akár még botrány is lehet!

Fluor beszól

Az interjúban Fluor elmondta, az új klipben a tőle mostanság megszokott elektronikus hangzás helyett visszanyúl a gyökerekhez, és egy csípős rapszámban fejti ki a véleményét azokról, akik semmiféle teljesítményt nem tudnak felmutatni, mégis tele van velük a média.

Fluor azt mondta, nem kíván az ilyen emberek közé tartozni, és ezt szeretné hangsúlyozni új klipjével is, amiben egyébként olyan megoldások - például lassítások - is láthatóak lesznek, amilyenekkel eddig leginkább mozifilmekben találkozhattál.

A székesfehérvári származású Fluor a klipben régi barátjával, a Hősök együttes rapperével szövegel majd együtt.

A látványos videó készítése közben egyébként egy kisebb baleset is történt: a klip több jelenetében Fluor egy égő jelzőfáklyát tart a kezében, és a belőle röpködő szikrák kicsit megégették a rapper kezét a forgatás során. Szerencsére a sérülés nem tűnt komolynak, Fluor nevetve mutatta a hólyagokat a kamerának a szünetben.

Ők a legdögösebb hazai sztárok 25 alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Jól néznek ki ezek a jelzőfáklyák, csak folyamatosan jönnek belőlük a szikrák - mondta nevetve. - A harmadik jelzőfáklyáról pedig kiderült, hogy nem is jelzőfáklya, hanem jelzőrakéta, úgyhogy az a levegőbe repült, még jó, hogy nem zárt térben próbáltuk ki!

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

A rajongók már izgatottan várják a klipet, az azonban kérdéses, hogy az érintett hírességek mit szólnak majd, ha magukra ismernek a szöveg alapján. Eckü, a Hősök rappere azt mondta, szerinte ennyire csipkelődő dal nem született korábban - nem kizárt, hogy valaki annyira a szívére veszi Fluor szavait, hogy abból akár még botrány is lehet.

Ezt is szeretjük